Guralice
po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Prikažite više
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Lista: Svi proizvodi
31 proizvoda

Svi proizvodi

BESPLATNA ISPORUKA – mi plaćamo poštarinu za sve porudžbine čiji je iznos veći od 1000 RSD!

Akcija traje od 1. do 30. septembra na www.dexy.co.rs.

 

Pročitajte

Otkrijte najbolje guralice za decu - Da prohodavanje bude lakši i lepše

Kao roditelji, svi želimo da naša deca rastu i razvijaju se na najbolji mogući način. Jedna od najranijih i najvažnijih prekretnica za decu jeste period učenja hodanja, a tu na scenu stupaju guralice različitih vrsta. Bilo da tražite guralice za bebe, tricikl guralice ili neki drugi model, DexyCo vam donosi sjajan izbor ovih dečjijh igračaka i rekvizita u okviru koga možete pronaći ono što će odgovarati vašem detetu.

Vrste guralica za decu koje možete izabrati

Kada je u pitanju izbor guralica za decu, na raspolaganju vam je nekoliko opcija koje treba razmotriti - svaka od njih ima svoje jedinstvene prednosti.Tradicionalne guralice su klasičnija varijanta guralica i najčešće dolaze sa četiri točka i upravljačem koji pomažu deci dok prave prve korake. Neke od najjednostavnijih guralica za bebe su guralica patka, auto, jednorog ili slični jednostavni modeli koji obično imaju oblik neke životinje, crtanog lika i slično, što će ih klincima učiniti još primamljivijim.

Postoje i multifunkcionalne guralice koje kombinuju tradicionalno hodanje sa drugim aktivnostima, kao što su igranje sa igračkama, figuricama ili osluškivanjem muzike ili nekih prigodnih melodija i tonova, što klincima posebno privlači pažnju.

Prednosti korišćenja guralica za decu za rani razvoj

Korišćenje guralica za decu može imati nekoliko prednosti za rani razvoj vašeg deteta, uključujući:

   - Poboljšanje ravnoteže i koordinacije - Dok deca hodaju pomoću hodalice, razvijaju bolju ravnotežu i koordinaciju

   - Podsticanje nezavisnosti - Guralice različitih vrsta daju deci osećaj nezavisnosti i slobode, što je važno za njihov emocionalni i društveni razvoj

   - Izgradnja snage i samopouzdanja - Dok uče da hodaju i da se kreću pomoću hodalice gradi se samopouzdanje jer se samostalno kreću i snaga da iznesu svoje pokrete

 

Odabir prave guralice će doprineti da dete lakše savladava prve korake, raste i razvija se na najbolji mogući način. Bez obzira da li odaberete tradicionalnu hodalicu, multifunkcionalnu šetalicu ili hodalicu za sedenje, važno je da se odlučite za onu koja odgovara uzrastu, visini i razvojnoj fazi vašeg deteta. 

Pronađite odgovarajući model i uživajte u njihovom odrastanju, prvim koracima i svim onim divnim trenucima igre i njihovog otkrivanja sveta koji ih okružuje.