Nosiljke kengur
po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Uzrast
Brend
Prikažite više
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Lista: Svi proizvodi
36 proizvoda

Svi proizvodi

BESPLATNA ISPORUKA – mi plaćamo poštarinu za sve porudžbine čiji je iznos veći od 1000 RSD!

Akcija traje od 1. do 30. septembra na www.dexy.co.rs.

 

Pročitajte

Kengur nosiljke su sjajan način da ponesete svoju bebu dok obavljate pojedine aktivnosti i uživate u njenoj blizini, onako kako vam najviše odgovara.

Praktične, jednostavne za nošenje i udobne za vas i vaše dete, kengur nosiljke će vam pružiti potrebnu slobodu, fleksibilnost i odličan su način da vaša beba uživa u sigurnosti i spokoju koji donosi vaša blizina.

Izbor kengur nosiljke - Na šta da obratite pažnju

Prilikom odabira odgovarajuće kengur nosiljke koja će zadovoljiti vaše potrebe, važno je da posebnu pažnju obratite na sledeće stavke:

  • Uzrast i težina vaše bebe

Pojedine kengur nosiljke za bebe su pogodne i za najmlađe, odnosno za bebe od samog rođenja, dok su drugi modeli prilagođeni nešto starijim bebama. Svakako obratite pažnju da nosiljka koju birate bude u skladu sa težinom i uzrastom vašeg deteta, kako biste bili sigurni da je možete bezbedno koristiti.

 

  • Mogućnost različitih položaja

Postoje kengur nosiljke koje su predviđene isključivo da bebu nosite napred, ali i modeli koji vam omogućavaju nekoliko položaja. Tako dete možete nositi i na leđima ili na boku. U zavisnosti od vaših želja i potreba, odaberite model koji će se najlakše uklopiti u vašu rutinu i prilagoditi se vašim navikama.

 

  • Lakoća postavljanja bebe u nosiljku

Kako bi vam nošenje bebe bilo udobno, i pre svega bezbedno, važno je da svi kaiševi i delovi nosiljke budu pravilno podešeni i zatvoreni. Imajte na umu da je poželjno da budete u stanju i samostalno da postavite i osigurate bebu u nosiljci, kako biste bili slobodni da se krećete sa svojim detetom i organizujete svoj dan onako kako vama odgovara, čak i kada nemate pomoć.

 

  • Materijali od kojih je nosiljka izrađena

Još jedna važna stavka pri izboru ove nosiljke jeste kvalitet i osobine materijala od kojih je izrađena. Pored toga što mora biti udobna i funkcionalna, dobra kengur nosiljka će vam omogućiti da je lako održavate. U skladu sa tim u koje doba godine planirate da najviše koristite ovu nosiljku, možete odabrati deblje ili tanje materijale, kao i modele sa određenim dodacima za udobniju šetnju. Takođe, važno je da odaberete i dezen koji vam najviše odgovara.

 

Prednosti kengur nosiljke za bebe

Ove nosiljke su mnogima omiljen način da se povežu sa svojom bebom dok obavljaju svakodnevne aktivnosti ili tokom šetnje. Neke od glavnih prednosti kengur nosiljke su:

  • Blizina i neposredan nadzor nad detetom

Nošenjem na ovaj način ostvarujete sa svojom bebom blizak kontakt i možete je maziti i posmatrati tokom šetnje ili drugih aktivnosti. Često bebe najlepše spavaju u blizini svojih roditelja, pa će im ovakav kontakt omogućiti i miran san.

 

  • Slobodne ruke

Kada nosite bebu u kenguru, ruke su vam slobodne da ponesete kese iz nabavke, bacite smeće ili bilo šta drugo da vam je potrebno. Ovo će vam dosta olakšati svakodnevne aktivnosti i omogućiti vam da se lakše i efikasnije organizujete.

Deksiko vam donosi kengur nosiljke čija cena, funkcionalnost, kao i raznovrsnost modela pružaju sjajan izbor koji će vam olakšati da za sebe i svoje dete odaberete ono najbolje.