Šatori

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
19 proizvoda
Pročitajte
Šatori za decu pomoću kojih ćete stvoriti pravo carstvo za igru u kojem će mališani uživati satima čekaju vas u Deksiko asortimanu

Veliki izbor i odlični dezeni prilagođeni deci vam omogućavaju da odaberete savršen model za svoje dete ili poklon za dragog mališana koji će biti pun pogodak. Kvalitetni i izdržljivi materijali, zanimljivi oblici koji će se sa lakoćom uklopiti u dečiju sobu ili u drugi prostor za igranje doneće sate i sate zabave.

Odaberite neki od šatora klasičnog oblika ili sa temom jednoroga, u obliku vatrogasnog kamiona i slično. Možete se opredeliti i za neki od modela u koji mališani ulaze i izlaze kroz specijalni tunel, za još više zabave i uzbuđenja. Pronađite i tematske šatore za devojčice ili dečake, ali i one univerzalne u kojima će uživati mališani različitih uzrasta.

Šatori za dečiju sobu - Praktični i jednostavni

Montaža i demontaža dečijih šatora je takođe relativno jednostavna, pa ih brzo i lako možete odložiti kada se igra završi. Zahvaljujući zanimljivim bojama i oblicima, šatori za decu često postanu i sastavni deo enterijera gde najmlađi, ali i oni malo stariji mogu organizovati svoj kutak, pa čak i pronaći mesto za omiljene igračke unutar šatora.

Igranje u šatoru u društvu je tek poseban doživljaj, pa će sve posete prijatelja, rođendani i druga okupljanja postati još zabavnija. Pomozite detetu da kreira svoj svet iz mašte i uživa u kvalitetnoj igri koja podstiče kreativnost i koja će iznedriti sjajne nove ideje.

Istražite izbor šatora za decu, odaberite dimenzije, oblik, boje i način montaže i spremite se za poseban doživljaj igre koja će oduševiti svako dete.