Setovi za pisanje
po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Prikažite više
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Lista: Svi proizvodi
62 proizvoda

Svi proizvodi

BESPLATNA ISPORUKA – mi plaćamo poštarinu za sve porudžbine čiji je iznos veći od 1000 RSD!

Akcija traje od 1. do 30. septembra na www.dexy.co.rs.

 

Pročitajte

Setovi za pisanje idealan su poklon za svakog predškolca i školarca, ali i odlična dopuna školskog pribora u kome dete može pronaći sve što mu je potrebno za uživanje u pisanju.

Setovi za pisanje - Odličan poklon i način da obradujete svoje dete

Setovi za pisanje su odličan izbor za sve ljubitelje pisanja, ali i one koji to nisu jer će zanimljivi dizajn i kombinacije divnih korica, sjajno uklopljenog pribora i dodatnih sitnica poslužiti kao motivacija za onu decu kojima pisanje ili učenje nisu među omiljenim aktivnostima.

 

Pronađite setove sa popularnim junacima, interesantnim olovkama, gumicama i ostalim priborom. Čekaju vas sveske i notesi neodoljivog dizajna u raznim dimenzijama, stikeri i obeleživači, pribor sa šljokicama, sirenama ili drugim motivima, setovi mirišljavih ili svetlucavih olovaka, kao i mini kancelarijski pribor kao stvoren za igru ili za produktivno učenje. 

 

Odaberite setove u kojima možete pronaći olovke, markere i sve ostalo što će pisanje učiniti iskustvom kojem mališani jedva čekaju da se vrate. Posebno kreirani setovi za devojčice ili za dečake, kao i za ljubitelje određenog pribora pružaju odličan izbor i mogućnost da bez napora odaberete idealan poklon - zabavan i praktičan.

Setovi za crtanje koji će osloboditi dečiji kreativni potencijal

Setovi za crtanje su sjajan izbor, kako za mlađu decu tako i za onu stariju koja uživaju u ovom vidu kreativnog izražavanja. Kvalitetne bojice, lepkovi, stikeri, blokovi za crtanje, vodene boje i ostale komponente koje se mogu naći u ovim setovima donose kompaktno rešenje za sve ono što je vašem mališanu potrebno da kreira svoje remek-delo.

 

Tematski setovi, setovi sa posebnim motivima ili specifičnim priborom daju određenu umetničku slobodu, ali i dodatnu motivaciju kad zatreba, pa tako verujemo da umetničko delo vredno divljenja neće izostati.

 

U Dexy Co asortimanu čekaju Vas kvalitetni setovi za pisanje ili crtanje koji su idealan način da obradujete dragog mališana i omogućite mu da provide kvalitetno vreme kreativno se izražavajući na neki od načina koji mu ovi zabavni setovi omogućavaju.