DexyCo Back2School - Sve za školu na jednom mestu
DexyCo Back2School - Sve za školu na jednom mestu
Blog
20.08.2023.

DexyCo Back2School - Sve za školu na jednom mestu

Početak školske godine je već tu, a školarci sa nestrpljenjem očekuju prvo zvono i još jednu novu avanturu u okviru koje ih čekaju nova znanja, igre sa drugarima, slatke priče, ćaskanja na odmoru i mnogo toga još.

Kako svaki novi početak podrazumeva i opremanje brojnim sitnicama i priborom za školu, i ove godine će mnogima glavna tema biti koji ranac izabrati, kakve sveske kupiti, koja je pernica najbolja i slično.

Da bismo vam sve ovo olakšali, tu smo da vam predstavimo naše male savete kako bi vaš odabir bio pravi. A tu su i Start, CoolPack, Safta, Graffiti, TOPModel, Cerda, Yaygan, super brendovi koji vam nude kvalitetan i pouzdan školski pribor.

 

Kako odabrati ranac za školu?

Preporučujemo da glavni kriterijumi za izbor budu: uzrast vašeg đaka, veličina ranca i njegova forma, raspored pregrada, kao i dizajn.

U zavisnosti od toga u koji razred vaši školarci kreću, da li im više odgovara čvrst ili mekši ranac, da li tražite nešto specifično, trebalo bi odlučiti se za varijantu koja najviše odgovara njihovim godinama i težini koju će nositi.

Ipak, ne smete zanemariti ni dizajn, boje i šare, posebno ako su u pitanju mlađi školarci - oni imaju omiljene dezene, šare i crtane junake, pa bi bilo dobro da ih obradujete modelom koji na sebi ima i njihove omiljene likove iz animiranih filmova.

Tako, u DexyCo ponudi možete pronaći više vrste rančeva, među kojima su:

Ovde posebno obratiti pažnju na ergonomske modele koji daju dodatnu udobnost i potporu leđima, mekoću ramenima, što je posebno značajno ako mališani svakodnevno nose mnogo knjiga.

 

Koja pernica je najbolja za vaše školarce?

Iako klinci i ovde imaju neke svoje favorite, najčešće kada su u pitanju šare i boje, tj. dizajn pernice, idealno je da obratite pažnju na određene stavke i njihove karakteristike koje mogu biti značajne za njih.

Tako obavezno pogledajte koja je veličina pernice, šta može da stane u nju, da li dolazi zajedno sa priborom i kojim ili je možda prazna, na koji način se otvara i da li bi vašim mališanima više odgovarali jedni ili drugi modeli.

U DexyCo ponudi vas čekaju:

U zavisnosti od toga šta je vašim školarcima potrebno, da li želite da imaju sve na jednom mestu ili samo pernicu za osnovni pribor, imate mogućnost da pronađete sve što želite.

 

DexyCo vam želi srećnu još jednu novu školsku godinu

Pored svega prethodnog, naša ponuda uključuje gotovo sve što mališanima može biti potrebno za polazak u školu ili predškolsko. Više o tome možete videti OVDE.

Tu je sav onaj sitniji pribor poput olovaka, bojica, blokova, sveski, notesa, agendi i mnogo toga još što će školske dane upotpuniti, a učenje učiniti lakšim i lepšim, ali i sve od garderobe i obuće koja će ovaj 1. septembar učiniti posebnim.

Iskoristite priliku i istražite specijalnu DexyCo ponudu Back2School i izaberite sve ono što će vaše školarce obradovati.

Slični članci

13.
Aug.
Blog
Bilo da vaše školarce pripremate za početak nove školske godine ili ih u neko drugo vreme opremate kvalitetnom i pouzdanom opremom za &s...
13.
Aug.
Blog
Kretanje u školu predstavlja uzbuđujući period kako za svako dete, tako i za ponosne roditelje koji se često pitaju kako je vreme tako brzo proletelo....
06.
Aug.
Blog
Kako se bliži kraj letnjeg raspusta, roditelji školaraca, bez obzira na njihov uzrast, već razmišljaju o pripremama za novu školsku godi...
14.
Feb.
Blog
Sem uzbuđenja, dolazak bebe iziskuje dobru pripremu jer je potrebno obezbediti sve što je potrebno vašoj bebi za dolazak iz porodilišta....
06.
Dec.
Blog
Kurir je doneo pošiljku, želite da je platite ali tek onda shvatate da kod sebe nemate gotovinu? Ovo je svima dobro poznata neugodna situacija koja od...
26.
Oct.
Hajde da se igramo!
Na šta sve treba obratiti pažnju prilikom kupovine dečje zimske odeće i obuće?
25.
Oct.
Hajde da se igramo!
Ispravan izbor igračke izuzetno je važan jer će umnogome odrediti način na koji će dete sticati neka znanje i veštine. Igra je najvažniji metod učenja...
07.
Jun.
Hajde da se igramo!
Kada imamo devojčicu i kažemo igračke, lutke su prvo što nam pada na pamet i što kupujemo.
16.
Apr.
Kolekcionarski kutak
Počasno mesto u nizu čuvenih ruskih lovaca Suhoj, zauzima Su-27, čuvena ruska kobra! To je višenamenski visokomanevarski dvomotorni lovac četvrte gene...
16.
Jan.
Kolekcionarski kutak
Vest da je poznati Burago posle 15 godina ponovo dobio licencu za Ferrari modele automobila obradovala je mnoge kolekcionare replika, posebno jer su Burago proi...