Prazne pernice

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Prikažite više
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
183 proizvoda
Pročitajte

Prazne pernice, za kompletan pribor po vašem izboru

 

 

Ukoliko želite da vašim mališanima spremite sve za crtanje, bojenje i pisanje po vašem izboru, prazne pernice su odlično rešenje.

DexyCo vam predstavlja veliki izbor zanimljivih modela, kako manjih, tako i onih većih, u koje će stati sve što mislite da je potrebno vašim predškolcima ili školarcima. Olovke, gumice, rezač, bojice, sve ovo možete smestiti u neku od praznih pernica i opremiti vaše dečake i devojčice za zabavu kod kuće ili za pisanje i crtanje u vrtiću i školi.

Kada birate prazne pernice, predlažemo da obratite pažnju na njihove boje i dezene. Ukoliko vaši mališani posebno vole neke od crtanih junaka, na raspolaganju su vam modeli sa Supermenom, Miki Mausom, Top model pernice, Spajdermen, Mala Sirena i mnoge druge.

Pored toga, devojčicama će posebno interesantne biti krznene pernice, meke i blage spolja, obložene finim krznenim detaljima, kao i prazne pernice sa šljokicama, kao i metalik modeli.

Za dečake će, pak, biti zanimljive one sa fudbalskim loptama, omiljenim fudbalskim klubovima poput Barselone, Real Madrida i slično.

 

Prazne pernice su obično takve da nude jedno ili dva kopčanja - veći modeli imaju dva zipa koji obično razdvajaju delove namenjene za bojice i onaj drugi deo u koji se smešta obično osnovni pribor ili druga vrsta bojica.

Takođe, prazne pernice mogu biti različitih oblika, pa pored onih pravougaonih, mogu imati i oblik valjka i trapeza. Ne propustite da pogledate našu celokupnu ponudu praznih pernica i pronađite onu koja će odgovarati potrebama vaših mališana.