Novogodišnja ponuda za pravna lica

I ove godine, za sve mališane i one malo starije, pripremili smo najatraktivniju prazničnu ponudu.

Odaberite jedan od tri načina za kupovinu novogodišnjih poklona koji će pružiti najveći komfor Vašim zaposlenima.

1. Kupovina novogodišnjih paketića

Sadržaj svakog paketića možete da odaberete sami ili da u konsultaciji sa našim komercijalistom pronađete najbolje rešenje za odabir igračaka, knjiga i slatkiša.

Paketići se zatim pakuju, vezuju raznobojnim mašnama i isporučuju na željenu adresu.

U mogućnosti smo da organizujemo, po Vašoj želji, i novogodišnju predstavu za decu, u Vašem prostoru ili nekom iznajmljenom.
Za više informacija o novogodišnjim paketićima za preduzeća pozovite 011/6 100 900 ili nam pišite na dexy@dexy.co.rs ili office@dexy.co.rs

2. Kupovina poklon kartica

Poklon kartice Vaši zaposleni mogu da iskoriste za kupovinu igračaka, knjiga, bebi opreme, dečje odeće i obuće ili bilo kojeg drugog artikla iz ponude Dexy Co Kids prodavnica.

Iznos na kartici birate u skladu sa svojim željama i mogućnostima.

Iznos može da se troši sukcesivno i kupac nije u obavezi da odmah potroši ceo iznos.
Kartica važi do 31.12.2020.

Dodatna pogodnost je što poklon karticom možete brzo i lako da kupujete i u Dexy Co Kids internet prodavnici na www.dexy.co.rs. Sve poručene artikle ćemo Vam brzo isporučiti na željenu adresu u bilo kom mestu* u Republici Srbiji.

*Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, odnosno u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Daily Express.

Za više informacija o poklon karticama za preduzeća pozovite 011/6 100 900, pišite na dexy@dexy.co.rs; office@dexy.co.rs ili odmah popunite ovaj formular i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

3. Kupovina vaučera

Poklon vaučeri se mogu iskoristiti za kupovinu igračaka ili bilo kog drugog artikla iz celokupnog asortimana Dexy Co Kids prodavnica, koje su locirane u 15 gradova Srbije.

Dodatna pogodnost je što poklon vaučerom možete brzo i lako da kupujete i u Dexy Co Kids internet prodavnici na www.dexy.co.rs. Sve poručene artikle ćemo Vam brzo isporučiti na željenu adresu u bilo kom mestu* u Republici Srbiji.

*Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, odnosno u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Daily Express.

Poklon vaučer je namenjen za jednokratno korišćenje, tj. za jednu kupovinu u nominalnom iznosu koji je odštampan na vaučeru.

Za više informacija o poklon vaučerima za preduzeća pozovite 011/6 100 900 ili pišite na dexy@dexy.co.rs; office@dexy.co.rs.
 

string(0) ""
string(0) ""