Iskoristite prednost elektronskih vaučera i olakašajte kupovinu u DEXYCO prodavnicama!

 

 

1. Prijavite se na vaš DEXY CO KIDS nalog na našem sajtu www.dexy.co.rs preko mobilnog telefona:

 

 

NAPOMENA: Ukoliko niste registrovani korisnik, neophodno je da se registrujete na sajtu i kao takvi prijavite na vaš lični nalog. Više informacija o postupku registracije možete pročitati na linku: REGISTRACIJA.


2. Kada ste se ulogovali na nalog, potrebno je da kliknete na stavku sa vašim imenom:

 

... nakon čega će vam se prikazati vaš korisnički panel:


                                          

3. Nakon što vam se prikazala opcija sa stavkom MENI, neophodno je da kliknete na MENI (tri crtice) kako bi vam se prikazale sve preostale stavke i prednosti korisničkog naloga:

 


4. U listi stavki vašeg korisničkog menija, odaberite „Lista mojih vaučera“ nakon čega će vam se prikazati sledeće:

 

NAPOMENA: U delu „Dodaj novi vaučer“, možete unositi onoliki broj vaučera koji posedujete. Potrebno je uneti broj vaučera i njegov sigurnosni kod i kliknuti na dugme „UNESI VAUČER“ kako bi se isti vezao trajno za vaš nalog.
Listu unetih vaučera i njihovo stanje, možete uvek proveriti u delu „Moji registrovani vaučeri“.

    

                 

 

5. Kako biste izvršili plaćanje vašim vaučerom na kasi u nekoj od naših maloprodajnih radnji, potrebno je da za vaučer koji želite da iskoristite, uveličate QR kod koji se nalazi u okviru svakog vašeg registrovanog vaučera na vašem nalogu, i pokažete ga kasiru kako bi mogao da ga skenira.

 

NAPOMENA: Kako bi vaučer mogao da se naplati na kasi, potrebno je pored QR koda kasiru pokazati i sigurnosni kod za navedeni vaučer.
Cena isporuke za porudžbine veće od 4.000,00 din je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa, cena isporuke iznosi 300,00 din sa PDV-om.
Uslov za plaćanje elektronskim vaučerom jeste pristup svom nalogu i posedovanje internet konekcije na mobilnom telefonu.