Iskoristite prednost elektronskih vaučera i olakašajte kupovinu u DEXY CO KIDS prodavnicama!

 

 

  1. Prijavite se na Vaš DEXY CO KIDS nalog na našem sajtu www.dexy.co.rs preko Vašeg  mobilnog  telefona:

 

 

NAPOMENA: Ukoliko niste registrovani korisnik, neophodno je da se registrujete na sajtu i kao takvi prijavite na Vaš lični nalog. (Više o načinu registracije i prijave na Vaš korisički nalog pročitajte OVDE)

 

  1. Kada ste se ulogovali na Vaš nalog, potrebno je da selektujete stavku  sa Vašim imenom :

 

                                            

 

  1. Nakon što Vam se prikazala opcija sa stavkom MENI, neophodno je da selektujete link MENI kako bi Vam se prikazale sve stavke i prednosti korisničkog naloga:

 

 

 

  1. U listi stavki Vašeg korisničkog menija, odaberite „Lista mojih vaučera“ nakon čega će Vam se prikazati:

 

 

NAPOMENA: U delu „Dodaj novi vaučer“, možete unositi onoliki broj vaučera koji posedujete. Potrebno je uneti broj vaučera i njegov sigurnosni kod i kliknuti na dugme „UNESI VAUČER“ kako bi se isti vezao trajno za Vaš nalog.
Listu unetih vaučera i njihovo stanje, možete uvek proveriti u delu „Moji registrovani vaučeri“.

 

                          

 

 

  1. Kako biste izvršili plaćanje Vašim vaučerom na kasi u nekoj od naših maloprodajnih radnji, potrebno je da za vaučer koji želite da iskoristite, uveličate QR kod koji se nalazi u okviru svakog Vašeg registrovanog vaučera na Vašem nalogu, i pokažete ga kasiru kako bi mogao da ga skenira.

 

 

 

NAPOMENA: Kako bi vaučer mogao da se naplati na kasi, potrebno je pored QR koda kasiru pokazati i sigurnosni kod za navedeni vaučer.

 

Uslov za plaćanje elektronskim vaučerom jeste pristup svom nalogu i posedovanje internet konekcije na mobilnom telefonu.