Dexyco leto

Kako bi se dobro pripremili za letnju sezonu već sada treba da smislimo šta nam je to sve potrebno za dobru zabavu i nezaboravno provedene dane letnjeg raspusta. Većina je uveliko isplanirala gde će i kako provesti dane godišnjeg odmora, ali zasigurno oni koji se najviše raduju letu jesu deca.

Naravno, kao i svako leto Dexyco tim se potrudio da svojim mališanima i roditeljima ponudi širok asortiman proizvoda. Od onih koji su tu da nam olakšaju putovanja, preko zabavnih društvenih igara do modnih detalja i praćenja najnovijih trendova.

U našoj ponudi sigurno ćete pronači sve što ste planirali za jedno dobro organizovano letnje putovanje. Udobna autosedišta za sve uzraste,od 0 do 36kg sa više podesivih položaja i kvalitetnih materijala učiniće vaš put sigurnim i bezbrižnim. Različite vrste bazena za bebe i odraslu decu, koje uvek možete poneti sa sobom na put ili montirati u svom dvorištu. Omiljene Diznijeve knjige,koje razvijaju dečiju maštu i deluju umirijuće na decu ukoliko ih čitate kao ritual pred spavanje, a jednako su zabavne ukoliko ih čitate deci u putu do mora.

Roditelji koji imaju bebe znaju koliko su letnje večernje šetnje prijatne i neophodne našim mališanima. Zato je jako važno da iz ponude kolica za bebe izdvojima kišobran kolica koja mnogo olakšavaju roditeljima i putovanje i pakovanje, jer se lako sklapaju ne zauzimaju mnogo mesta u automobilu a bebe će ovog leta u njima uživati.

Plažni program u koji se ubrajaju kupaći kostimi, sandalice, majice šorcevi, igračke za plažu, pomagala za proplivavanje i to sve dizajnirano sa omiljenim diznijevim junacima naših mališana.

Sve to i mnogo više možete pronaći u Dexyco radnjama kao i online na www.dexy.co.rs.