Društvene igre

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
412 proizvoda
Pročitajte

Društvene igre, više od same igre

Da li želite da uživate u nezaboravnim trenucima smeha i zabave dok provodite vreme sa svojom porodicom i prijateljima? Onda su društvene igre savršen izbor za vas. Veoma bogat i raznovrstan izbor društvenih igara za različite uzraste kao i društvene igre za više od dva učesnika pronađite u Dexy Co Kids prodavnicama kao i na dexy.co.rs.

Neka društvene igre budu vaša ulaznica u svet mašte i beskrajne zabave

Igranje društvenih igara ima niz prednosti kako za decu tako i za odrasle. Osim što ćete prilikom igranja imati prilike da se družite, provodite vreme ali i bolje upoznate svoje mališane, društvene igre mogu i da razvijaju socijalne veštine, emocionalnu inteligenciju, kognitivne veštine, razvijaju moć pažnje, opažanja i koncentracije, motoričke veštine, kreativnost i maštu. Društvene igre ne predstavljaju samo izvor zabave već i veoma moćan alat za razvijanje i usavršavanje raznih veština kod dece različitog uzrasta. Osim sticanja socijalnih veština deca će naučiti i da dele, preraspoređuju, rešavaju konflikte i slično. Uče se i timskom radu ali i preuzimanju i podeli odgovornosti. Društvene igre koje možete pronaći u našoj ponudi klasifikovane su prema uzrastu dece i to:

Za uzrast od 1-3 godine,

Za uzrast od 4-6 godina,

Za uzrast od 7-8 godina i

Za uzrast od 8+ godina.

Kada je u pitanju uzrast od 1-3 godine u ponudi su društvene igre koje se bave razvijanjem memorije i osnovnih motoričkih veština. Tu su memorijski setovi koji uključuju različite figure i oslikane karte poznatih crtanih junaka. Za uzrast od 4 -6 godina pripremili smo veoma bogat izbor društvenih igara koje će biti odličan izvor zabave za celu porodicu. Tu su igre skrivanja i traženja predmeta, lov na blago, pogađanja predmeta i situacija kao i jednostavnije verzije domina, šaha i slično.Taktilne igre učenja slova i brojeva u ovom uzrastu predstavljaju odličnu osnovu za početak učenja čitanja i pisanja. Društvene igre koje su predviđene i prilagođene uzrastima 7-8 godina u osnovi svojih tema imaju elemente sveta i pojava koje nas okružuju. Vaši mališane će se sjajno zabavljati tokom avanture otkrivanja nepoznatih predela na mapi ili učenja o bezbednosti u saobraćaju. Za sve one mališane ljubitelje mađioničarskih trikova u ponudi su i setovi koje mogu izvoditi sami ili uz pomoć mame i tate. Monopol, Ne ljuti se čoveče, Uno karte i ostale poznate društvene igre predviđene za 8+ godina mogu predstavljati odličan način da se provede jedno hladno zimsko popodne u krugu porodice i prijatelja.

Savršen poklon za sve prilike

Nikada nije kasno da postanete zaljubljenik u društvene igre. One donose radost, smeh i uzbuđenje u svaki dom. Bez obzira da li ste strastveni zaljubljenik u igre sa kartama, ljubitelj taktičkih igara ili tragate za savršenim avanturama, naša ponuda društvenih igara zadovoljiće sve vaše potrebe. Tražite poklon za svog mališana? Budite uvereni da ukoliko mu poklonite društvenu igru sigurno nećete pogrešiti. Zakoračite u svet društvenih igara i stvorite trenutke sa svojim najmilijima koji će se prepričavati generacijama.