Najveća Dexyco prodavnica ikada!

Dragi kupci, imamo sjajnu vest! U petak 22. jula u šoping molu Delta City otvaramo vrata renovirane, još veće i lepše Dexyco radnje koja se sada prostire na 2.000 kvadratnih metara, što je čini najvećom Dexyco prodavnicom do sada i jednom od najvećih dečjih prodavnica u ovom delu Evrope.


Pored dobro poznatih igračaka, najkvalitetnijih brendova dečje odeće i obuće, u novoj radnji se posebno ističe bogata dečja knjižara, kao i kompletna ponuda bebi opreme koja sada zauzima mnogo veći prodajni prostor.
 

U prijatnom i prostranom ambijentu kupci će moći da pronađu baš sve što je potrebno deci, mamama i bebama, kao i da se upoznaju sa ponudom najpopularnijih bebi brendova, poput: Maxi-Cosi, Bugaboo, Joolz, ABC Design, Chicco, Twistshake, MAM, Peg-Perego, Free On, Avent, Cybex, Nuk, Bubaba, kao i mnogih drugih.


Naši iskusni prodavci će se potruditi da odgovore na sva vaša pitanja i pomoći će vam prilikom odabira željenih proizvoda.


Pozivamo sve mame, tate, bake, deke i sve ostale da dođu sa mališanima na svečano otvaranje naše najveće radnje u Delta City šoping molu ovog petka, subote i nedelje.


Pripremili smo brojna iznenađenja i poklone za sve naše kupce, kao i mnogo dobre zabave za sve mališane!


Na dan otvaranja, u petak 22. jula, sve posetioce očekuje 20% popusta na kompletan asortiman u radnji (osim na akcijske proizvode), a tokom subote i nedelje, 23. i 24. jula, svi proizvodi biće sniženi za 10 odsto.


 

Vidimo se u najvećem Deksiku ikada!