Easywalker kolica Novo u ponudi

Easywalker je brend koji je nastao na ulicima Amsterdama još davne 1989. godine kada je Rene Floore samostalno razvio prva kolica sa tri točka u Evropi. Ovo je bila revolucija u dizajnu kolica koja je nekoliko puta nagrađena, a Easywalker je potpuno promenio pogled roditelja na kolica. Danas je ovo brend koji je osvojio 42 države sveta i i dalje raste u skladu sa Reneovom filozofijom: “Neka stvari budu jednostavne i lepe“. Easywalker je ponosan na proizvde koji su laki za upotrebu, pametnog dizajna i naravno udobni za decu, ali i za roditelje.

 

 

Easywalker kolica Harvey3  

 

Bilo da idete u porodičnu šetnju ili u kupovinu namirnica, kolica Easywalker Harvey3 će vam olakšati svaku avanturu. Zahvaljujući velikim točkovima lako se upravlja i vozi po svim terenima. Kompaktna Easywalker Harvey3 kolica će svaku šetnju učiniti laganom, bezbednom i udobnom, dok će svako putovanje olakšati jednostavan mehanizam za sklapanje.

 

Karakteristike:  Naslon sedišta podesiv u 4 položaja,  upravljanje samo jednom rukom, sigurnosni pojas u 5 tačaka, točkovi imaju posebne amortizere protiv vibracija i meku suspenziju, velika korpa za kupovinu (max 5 kg), podešavanje oslonca za noge, sve tkanine koje se koriste su mekane, vodootporne i lake za čišćenje.

 

 

harvey

EASYWALKER KOLICA HARVEY3 FOSSIL GREY
EASYWALKER KOLICA HARVEY3 SHADOW BLACK

Easywalker kolica Jimmey

 

Sve što roditelj traži u kolicima i više od toga! Sa samo 12 kg težine kolica pružaju SVE pogodnosti vožnje na svim terenima i u svim vremenskim uslovima.

 

Karakteristike:  Moderna kolica koja se koriste od rođenja do 22 kg, sklapaju se zajedno sa sportskim sedištem, ram i sportsko sedište teže samo 12 kg, magnetno vezivanje u 5 tačaka, točkovi su idealni za vožnju po bilo kom terenu, velika korpa za kupovinu koja se može napuniti do 10 kg. Sve tkanine koje se koriste su mekane, vodootporne i lake za čišćenje, tenda je sa zaštitnim faktorom (UPF) 50+.

 

 

 

 

JIMMEY

EASYWALKER KOLICA JIMMEY IRIS GREY
EASYWALKER KOLICA JIMMEY PINE GREEN

Easywalker kolica Jackey

 

Kolica dizajnirana za roditelje koji cene i stil i jednostavnost. Samo pritiskom na dugme, Jackey se sklapa u kompaktan, lagan i samostojeći paketić. Pogodan za putovanja i veoma jednostavan za korišćenje.

 

Karakteristike: Za decu do 22 kg, sistem automatskog preklapanja, održive tkanine napravljene od recikliranih plastičnih boca, jedinstveni sistem dodatne opreme (dodaci se posebno kupuju), lagana kolica (7,5 kg).

 

 

jackey

Easywalker kolica Jackey

 

Kolica dizajnirana za roditelje koji cene i stil i jednostavnost. Samo pritiskom na dugme, Jackey se sklapa u kompaktan, lagan i samostojeći paketić. Pogodan za putovanja i veoma jednostavan za korišćenje.

 

Karakteristike: Za decu do 22 kg, sistem automatskog preklapanja, održive tkanine napravljene od recikliranih plastičnih boca, jedinstveni sistem dodatne opreme (dodaci se posebno kupuju), lagana kolica (7,5 kg).

 

 

 

EASYWALKER KOLICA JACKEY SAND TAUPE
EASYWALKER KOLICA JACKEY STEEL GREY
EASYWALKER KOLICA JACKEY SHADOW BLACK
EASYWALKER KOLICA JACKEY FOREST GREEN

 

Easywalker kolica MINI Buggy GO

 

Lagana kolica sofisticiranog dizajna su pravi izbor za gradski život. Sklapanje i rasklapanje je moguće samo jednom rukom, što će mnogo olakšati svakodnevnu upotrebu. Kolica su mala i kompaktna i mogu se poneti i na  putovanja  avionom.

 

Karakteristike: za uzrast: 0-48 meseci (do 22kg), sedište sa adapterima za viši položaj (do 15 kg), težina kolica 7kg, tenda je od zaštitnih materijala (UPF 50+), jedinstven sistem dodatne opreme.

 

 

MINI Buggy GO

EASYWALKER KOLICA MINI GO KENSINGTON GREY
EASYWALKER KOLICA MINI GO SOHO GREY

 

Dodaci za Easywalker kolica 

 

 

Torba jedinstvenog stila i sofisticiranog izgleda, ima dva spoljna džepa i jedan džep koji se zatvara rajsferšlusom. Odvojivi remen je podesiv tako da odgovara svim veličinama tela. Sa unutrašnje strane postoje dva izolovana držača za flašice koja čuvaju temperaturu. Praktična prostirka za previjanje i mali odgovarajući organizator torba se takođe dobijaju. Organizator se može koristiti samostalno tako što ćete ga okačiti na ručku kolica.

 

Torba savršeno odgovara Easywalker kolicima, ali može se kobinovati i sa drugim brendovima.

Sve tkanine (torba, prostirka za previjanje, organizator) mogu se prati u mašini sa blagim deterdžentom na programu od 30 stepeni.

 

 

Sa Easywalker volanom, deci će svakodnevna vožnja biti pretvorena u pravu avanturu. Volan se može postaviti na prečku Jackey, Miley, Mini Buggy Go Easywalker kolica.

 

 

EASWALKER ADAPTER ZA KOLICA 

 

Adapteri su kompatibilni sa kolicima Easywalker Harvey i Jimmey, kao i sa auto-sedištima za modele: BeSafeIziGo, Cybex Aton Q Plus, Cybex Cloud Q, Joie Gemm, Maxi Cosi Cabriofix, Maxi Cosi Citi 2, Maxi Cosi Citi SPS, Maxi Cosi Pebble, Maxi Cosi Pebble Plus, NunaPipa.

 

Visoki adapteri omogućavaju da na ram Harvey kolica montirate nosiljku ili sedište i na taj način približite dete. Adapter podiže korpu za novorođenče ili sedište za 10 cm.

Maksimalna težina deteta može biti 15 kg. Ne sme se koristiti u kombinaciji sa auto-sedištem.

 

 

 

Dodaci za Easywalker kolica 

EASYWALKER TORBA ZA BEBINE STVARI
ADAPTERI ZA EASYWALKER KOLICA