Dexy Co Kids prodavnica se nalazi na drugom spratu ovog šoping mola i prostire se na preko 1300kvm.

Pored najaktuelnijih svetskih brendova igračaka, u ovoj prodavnici kupce očekuje i veoma bogat asortiman dečje odeće i obuće, najkvalitetnijih domaćih i inostranih proizvođača, a poseban akcenat stavljen je na bebi opremu.

U programu dečje obuće posebno se ističu vrhunski brendovi kao što su  Pediped, Pablosky, Canguro, Crocs, Pollino, obuća sa Disney-evim junacima, Adidas, Reebok, Converse, ...

U kategoriji odeće izdvajaju se Blukids i Idexe, italijanski brendovi vrhunskog kvaliteta, po veoma pristupačnim cenama.

Bebi asortiman je veoma širok i obuhvata sve, od sitne opreme, poput flašica i cucli, preko kolica, ogradica, auto sedišta, sve do krupne bebi opreme kao što su dečije sobice i nameštaj. Artikli su vrhunskog kvaliteta i od najpoznatijih svetskih proizvođača kao što su: Brevi, Chicco, Peg Perego, Avent, Recaro, Inglesina, Pampers, ...

Prodavnica je veoma pažljivo i kreativno osmišljena, akcenat je stavljen na fenomenalnu bajkovitu scenografiju za čiju izradu je kompanija Dexy Co angažovala čitav tim akademskih vajara.

Simpatična zelenooka aždaja Zmaja, čarobni zamak sa tunelom kroz koji deca mogu da se provuku na veliki piratski brod, samo su deo do sada neviđene scenografije kod nas, specijalno izrađene za ovu priliku.

U ovoj prodavnici svaka kupovina neće biti obična, dođite i otkrijte potpuno novi svet bajki prepun iznenađenja. Zabava je zagarantovana!