Na drugom spratu Ušće SC, na preko 1700 kvm, prostire se najveća Dexy Co Kids prodavnica do sada, a sigurno i jedna od najvećih u ovom delu Evrope.

Pored najaktuelnijih svetskih brendova igračaka, u ovoj prodavnici kupce očekuje i veoma bogat asortiman dečje odeće i obuće, najkvalitetnijih domaćih i inostranih proizvođača, a poseban akcenat stavljen je na bebi opremu.

U programu dečje obuće posebno se ističu vrhunski brendovi kao što su  Pediped, Pablosky, Canguro, Crocs, Pollino, obuća sa Disney-evim junacima, Adidas, Reebok, Converse, ...

U kategoriji odeće izdvajaju se Blukids i Idexe, italijanski brendovi vrhunskog kvaliteta, po veoma pristupačnim cenama.

Bebi asortiman je veoma širok i obuhvata sve, od sitne opreme, poput flašica i cucli, preko kolica, ogradica, auto sedišta, sve do krupne bebi opreme kao što su dečije sobice i nameštaj. Artikli su vrhunskog kvaliteta i od najpoznatijih svetskih proizvođača kao što su: Brevi, Chicco, Peg Perego, Avent, Recaro, Inglesina, Pampers, ...

Dexy Co Kids prodavnica u Ušće SC nije obična, ona je veoma pažljivo i kreativno osmišljena od strane stručnjaka, ona je još jedna priča iz Dexy Co Kids bajke. Čarobni zamak koji dominira svojom pojavom I veličinom, deo je jedinstvene scenografije specijalno izrađene za ovu priliku.

Za svako dete, od glave do pete, u Dexy Co Kids prodavnici u Ušće SC!