%
×
NAJGORI KUCNI LJUBIMCI NA SVETU
Propolis books

NAJGORI KUCNI LJUBIMCI NA SVETU

Šifra artikla: PROB210
Najgori kućni ljubimci na svetu je knjiga za decu koja roditeljima staaalno traže kućnog ljubimca. Da li će to želeti i posle ove dečje knjige? Zlatna ribica može da ispuni tri želje, ali i da… Svako dete u nekom momentu počne roditeljima da kuka i zapomaže da želi kućnog ljubimca. I da ga svi drugari imaju. I da svi mogu da ga imaju. Samo ono, nesrećno, ne može, jer ima Najgore roditelje na svetu. Onda, umesto ljubimca, u ruke detetu dati ovu knjigu. Ovo je deset priča o najluđim stvorenjima na svetu. Supersonična kornjača Zum je nekad bila spora kao i sve kornjače, dok nije upala u raketni motor. Monti je pas nalik drugim psima, sem što voli mjuzikle. Ali ne mjuzikl Mačke. Zmija Fido nema podvojenu ličnost i ne misli da je pas, to njen vlasnik misli. Činjenica da je zmija neće je sprečiti da osvoji trofej namenjen psima. Grizelda je ooogromna grizli medvedica u koju se zaljubio oooogromni grizli medved. Što ne bi bilo čudno da jedan od ova dva medveda nije prerušeni tata. Hudineta je zečica samo malo drugačija od ostalih zečeva koji izlaze iz mađioničarevog šešira. Hudineta ima svoju tačku, daleko od zlobnog mađioničara kog je poslala u kosmos. Nikad više nećeš na kućne ljubimce gledati istim očima. I nećeš moći da odabereš omiljenog, jer svi su po nečemu posebni.
1.299,00 RSD
1.299,00 RSD
1.299,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Najgori kućni ljubimci na svetu je knjiga za decu koja roditeljima staaalno traže kućnog ljubimca. Da li će to želeti i posle ove dečje knjige?

Zlatna ribica može da ispuni tri želje, ali i da… Svako dete u nekom momentu počne roditeljima da kuka i zapomaže da želi kućnog ljubimca. I da ga svi drugari imaju. I da svi mogu da ga imaju. Samo ono, nesrećno, ne može, jer ima Najgore roditelje na svetu.
Onda, umesto ljubimca, u ruke detetu dati ovu knjigu. Ovo je deset priča o najluđim stvorenjima na svetu. Supersonična kornjača Zum je nekad bila spora kao i sve kornjače, dok nije upala u raketni motor. Monti je pas nalik drugim psima, sem što voli mjuzikle. Ali ne mjuzikl Mačke. Zmija Fido nema podvojenu ličnost i ne misli da je pas, to njen vlasnik misli. Činjenica da je zmija neće je sprečiti da osvoji trofej namenjen psima. Grizelda je ooogromna grizli medvedica u koju se zaljubio oooogromni grizli medved. Što ne bi bilo čudno da jedan od ova dva medveda nije prerušeni tata. Hudineta je zečica samo malo drugačija od ostalih zečeva koji izlaze iz mađioničarevog šešira. Hudineta ima svoju tačku, daleko od zlobnog mađioničara kog je poslala u kosmos.

Nikad više nećeš na kućne ljubimce gledati istim očima. I nećeš moći da odabereš omiljenog, jer svi su po nečemu posebni.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Romani i priče
Težina specifikacija 0 kg
Brend Propolis books
Pol univerzalno
Uzrast 8+ godina
Kategorija ROMANI I PRICE

Slični proizvodi

NAJGORI KUCNI LJUBIMCI NA SVETU
NAJGORI KUCNI LJUBIMCI NA SVETU
Romani i priče
1.299,00
Izaberi količinu
2
1