Bicikli

po strani
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
xplorer
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte
Bicikli za decu uz koje će vožnja biti lepša i zabavnija

Ako tražite kvalitetan dečiji bicikl za vaše drage mališane, na pravom ste mestu. DexyCo vam donosi sjajan izbor modela bicikli za različite uzraste dece, te imate priliku da pronađete model koji će savršeno odgovarati vašim dečacima i devojčicama.

 

Tu su i bicikli guralice, balans bicikli sa dvostrukim zadnjim točkovima koji će pružiti veću sigurnost i stabilnost - oni pružaju najmlađima stabilnu potporu za jednostavnije i sigurnije vežbanje vožnje, oslobađanje i građenje samopouzdanja, pre nego što pređu na vožnju bicikli sa dva točka.

Šta bi trebalo uzeti u obzir pri kupovini bicikli za decu?

Čak i ako kupujete bicikl za decu kao poklon, možete razmotriti sve što vam može biti važno od karakteristika, odabrati boju i model po svojoj želji.

 

Da bi konačan odabir bio odgovarajući, značajno je da pri izboru uzmete u obzir neke od karakteristika koje mogu biti presudne da li će određeni modeli odgovarati mališanima.

 

Tako preporučujemo da obratite pažnju na uzrast za koji su namenjeni odabrani modeli, ram koji bi trebalo da bude dovoljno stabilan i kvalitetan da bi garantovao sigurnost tokom vožnje, da li određeni bicikl ima gumirane ručke koje će osigurati udobnost bez žuljanja dlanova, kakvo je sedište i da li je omogućeno podešavanje njegove visine, da li bicikl poseduje zvonce i slično.

 

Treba napomenuti i da su male bicikle idealne kako za učenje vožnje, tako i za premošćavanje perioda prelaska sa male na veći bicikl, ali ovde je definitivno najbolji savet da odabir modela prilagodite godinama deteta, te tako sigurno nećete napraviti grešku.

 

Bez obzira na to da li tražite bicikl za dečake ili bicikl za devojčice, kod ove kategorije proizvoda sem boje i dezena nema mnogo razlike u modelima kada je u pitanju pol.

 

Otkrijte šta vas sve čeka u DexyCo ponudi bicikli za decu i izaberite model savršen za vaše klince i klinceze - da učenje vožnje bude lakše, zabavnije i lepše, a vreme provedeno napolju uzbudljivije i upotpunjeno zdravim aktivnostima.