Auto-sedište + POKLON!

Kupite Maxi-Cosi, Abc Design, Free On, Joolz ili Brevi auto-sedište u vrednosti od najmanje 15.000,00 rsd i na POKLON ćete dobiti VOZZi evropski paket pomoći na putu u trajanju od 12 meseci!

Ponuda ne važi za artikle koji su na akciji i čija je cena već snižena.

Godinu dana putujte bezbrižno po Srbiji i u još 10 evropskih država, do najpopularnijih letnjih destinacija.

Sigurnost uvek treba da bude na prvom mestu, pogotovo sigurnost naše dece. Međutim, ukoliko se nešto sa automobilom dogodi, uz VOZZi paket pomoći na putu bićete sigurni u Srbiji i inostranstvu.

Uz sedište ćete dobiti specijalno dizajniranu VOZZi karticu sa paketom pomoći na putu koji je ekvivalentan VOZZi paketu EU1, što znači da ste pokriveni u Srbiji i okolnim zemljama, u koje se najčešće putuje na letovanje.

Paket je neophodno aktivirati u VOZZi aplikaciji. Uputstvo za aktivaciju ćete dobiti uz karticu, ali bi bilo najbolje da karticu aktivirate na licu mesta, čim je dobijete. 24h nakon aktivacije kartice, nakon sistemskih provera, možete koristiti usluge iz paketa.

Više o paketima i pokrivenosti pročitajte na ovom linku https://vozzi.app/sr/novosti/slep-kuce-iz-evrope-nikakav-problem-uz-vozzi-moj-paket/

Iskustva korisnika:Želimo Vam srećno i bezbedno putovanje!