Dizajniraj sama

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
2 proizvoda
Pročitajte

Dizajniraj sama

Mašta može svašta. I zaista, kada su deca u pitanju mašta nema granice. Automobili lete, igračke odjednom oživljavaju, jednorozi su najbolji prijatelji. Najnovija istraživanja pokazuju da decu treba pustiti da uživaju u plodovima svoje mašte. Tako se podstiče i jača individualna kreativnost koja od dece pravi uspešne i samostalne ljude.

Mašta i kreativnost su svakako povezani. No, kao i za sve ostalo tako i mašta, vežbanjem i podsticanjem postaje sve bogatija i korisnija. U tu svrhu na našem sajtu dexy.co.rs ali i u Dexy Co kids radnjama možete pronaći izuzetne komplete dizajniraj sama na različite teme.

Štrikanje nikada nije bilo zabavnije i jednostavnije

Zima samo što nije. Znate da vaš mališan neće hteti da nosi bilo koje rukavice ili kapu. Ili jednostavno ne može da pronađe model i dizajn koji joj/mu odgovara? Možda je rešenje da sam/a sebi dizajnira i ištrika? O, da , moguće je. Još jedna od interesantnijih dizajniraj sama setova je i Štrikanje kapica i rukavica kreativni set. Uz ovaj set nema greške . vaši mališani će biti oduševljeni jer će napokon dobiti priliku da uz set dizajnraj sama sami sebi dizajniraju i naprave kapu i rukavice za zimu na čijem dizajnu će ima pozavideti i naveći modni kreatori. Ovaj dizajniraj sama set za štrikanje zadrži: hipoalergensku akrilnu vunu u dve boje dužine od 145m, 15 dekorativnih sjajnih perlica, heklicu, veliki obruč za štrikanje kapica ( on će olakšavati štrikanje i držati oblik kape koja se štrika), plastične igle, detaljna uputstva i knjižicu sa idejama. Ovaj dizajniraj sama set može biti zabava i za celu porodicu. Deci  će dati priliku da istovremeno razvijaju svoju maštu i kreativnost, ali i motoričke i kognitivne sposobnosti, a roditelji će moći svojim nesebičnim savetima da podstiču i unapređuju veštine svojih mališana.

Dizajniraj sama svoje jednorog ćebence

Jedan od popularnijih setova dzajniraj sama teme je i jednorog ogrtač kreativni set namenjen uzrastu 8+ godina. Ko bi rekao da šivenje i dizajniranje može da bude tako jednostavno i zabavno u isto  vreme. Ovim setom vaš mališan dobija priliku da sam sastavi i kreira jednorog ćebe iz svoje mašte. Taj isti, jedinstveni jednorog ogrtač ćebe koje je sam/a dizajnirala kasnije može da posluži zaista kao pokrivač, jedinstven na celom svetu.  Kada krene hladno vreme nema ničeg lepšeg od ušuškavanja u svoje jedinstveno jednorog ćebe. Ovaj dizajniraj sama set sadrži: materijal od flisa isečen na komade određenih dimenzija podesivih za modelovanje i kreiranje, metalik konac, jedinstvenu jednorog iglu za šivenje, poliester punjenje za rogić i detaljno ilustrovano uputstvo. Ovo može biti i sjajan rođendanski ili novogodišnji poklon nekoj budućoj modnoj kreatorki.

Kupite brzo, lako i jednostavno

Niste u mogućnosti da svratite do naših radnji? Nema problema. Obezbedili smo i mogućnost kupovine preko interneta. Na sajtu dexy.co.rs odaberete dizajniraj sama set, zatim odabrani set dodajte u improvizovanu korpu koja se nalazi u gornjem desnom uglu. Nakon toga ostaviće te  svoje podatke koji se tiču same dostave  i odabraće te način plaćanja. Potvrdom svoje narudžbinu  kupovina je obavljena. Proces kupovine bilo kog proizvoda iz našeg asortimana možete obaviti i na sledeći način. Ukoliko nemate pristup internetu, naše proizvode možete naručiti i telefonom na broj 011/ 715-98-40. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati i putem imejl-adrese: online@dexy.co.rs.