Edukativne igračke

po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
Lista: Ars proizvodi
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Edukativne igračke i interaktivne igračke - Stimulišite dete i pomerite granice mašte

Koja je bolja zabavna aktivnost koju možete priuštiti detetu nego da uči kroz igru? Edukativne igračke odličan su izbor za decu različitog uzrasta i sjajne su kao poklon. Bilo da želite da obradujete svoje dete ili drugog dragog mališana, sa edukativnom igračkom teško da možete pogrešiti.  Osim zabave i igre, edukativne igračke unose i pažljivo odabrane elemente kreirane od strane stručnjaka koji stimulišu detetov nervni sistem i čine da dete sa lakoćom savlada nove stvari. Takođe, pružaju odličnu osnovu za budući razvoj deteta u različitim oblastima. Bogat izbor edukativnih igračaka i setova omogućiće vam da lako odaberete savršenu igračku.

 

Odaberite edukativne igračke koje će oduševiti svakog mališana 

Kada birate edukativne igračke ili interakativne igračke, važno je da uzmete u obzir uzrast deteta, kao i njegova ili njena interesovanja. Ako tražite edukativne igračke za mlađu decu, vesele boje, dosta šarenila, boja i zvukova učiniće da najmlađi budu opčinjeni svojom novom igračkom i da svakoga dana otkrivaju neku novu funkciju ili mogućnost. Edukativne igračke za predškolce na zabavan način uvode nova saznanja i savršena su priprema za polazak u školu. Edukativni setovi učiniće da mališani upotrebe svoju maštu i vežbajući finu motoriku kreiraju predmete koji ih oduševljavaju ili kroz igru nauče slova i brojeve.

 

Šta sve dete može da nauči pomoću edukativnih igračaka?

Pored navedenog, edukativne igračke su sjajan način i da mališane naučite osnovama zdrave ishrane, engleskog jezika, ali i praktičnim veštinama poput vezivanja pertli, gledanja na sat i slično…Edukativni tableti, posteri i setovi omogućavaju da lako usvoje nova saznanja i provere koliko su naučili zahvaljujući interaktivnim mehanizmima koji registruju detetove odgovore i detektuju ih kao tačne ili netačne. Tu su i edukativne igračke za stariju decu i školarce koje će im dodatno produbiti znanja o oblastima koje ih interesuju ili učiniti da ih na lakši način razumeju i savladaju. Igre koje su zabavne, a zahtevaju upotrebu logike i razvijanje određenih strategija kako bi se ostvarila pobeda, odlične su za razvijanje inteligencije i vežbanje mehanizama koji će dovesti do uspešnijeg rešavanja svakodnevnih izazova.

 

Interaktivne igračke - Omiljene igračke u svakom uzrastu

Interaktivne igračke su takođe odličan izbor i većina njih spada i u edukativne igračke. Zavisno od vrste igračke, neke mogu stimulisati opažanje, koordinaciju pokreta i povezivanje različitih elemenata, dok druge mogu biti usmerene na socijalne veštine deteta, učeći ga da prepoznaje i uvažava potrebe drugih. Sjajna stvar kod interaktivnih igračaka za bebe, kao i kod edukativnih, jeste što zahtevaju određenu akciju kako bi se pojavio željeni rezultat. Na taj način dete povezuje svoje postupke sa onim što se dešava i polako zaključuje šta je to što je potrebno da uradi kako bi izazvao željeni efekat. Ovo je sjajna stvar kod male dece koja tek uče da razlikuju zvuke, boje, uče brojeve i slično. Za nešto stariju decu, interaktivne edukativne igračke otvoriće im nove svetove i učiniti da uče o onome što ih zanima na interesantan način. Pojmovi iz geografije, biologije, fizike, mogućnost da sami sprovedu laboratorijske eksperimente uz odgovarajuće setove i upoznaju se sa procesima u skladu sa svojim uzrastom i nivoom znanja, ulepšaće im proces učenja i učiniti da sa lakoćom zapamte i razumeju naizgled apstraktne pojmove. Dexy Co donosi veliki izbor gde vas čakaju najpopularnije interaktivne i edukativne igračke među kojima ćete lako pronaći ono što će oduševiti vaše dete. Uključite se u igru ili ih pustite da samostalno donose zaključke i otkrivaju nove dimenzije mašte. Edukativne igračke imaju više funkcija i sjajan su izbor kako za najmlađe, tako i za one malo starije radoznalce koji će učenjem kroz igru steći dobre navike i uspešno hraniti svoju radoznalost.