Enciklopedije i obrazovne

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Enciklopedije i obrazovne
Lista: Akcija knjiga
1 proizvoda
Pročitajte

Enciklopedije i obrazovne knjige

U periodu kada počne da se interesuje za svoju okolinu, bića i pojave koje ga okružuju i kada počne da postavlja različita pitanja, tada je pravo vreme da svom detetu nabavite prvu enciklopediju. Deca su po prirodi veoma radoznala, ljubopitljiva i zadovoljiće ih samo ispravan i kompletan odgovor na postavljeno pitanje. Prava obrazovna knjiga u pravo vreme biće pun pogodak. Enciklopedije su prepune interesantnih informacija i činjenica i kao takve zadovoljiće sve težnje Vašeg mališana za sticanjem novih znanja.

Tražite dobru i adekvatnu enciklopediju za svoje dete?

Obrazovne knjige i knjige sličnih tematika pružiće im odgovore na sva njihova pitanja i nedoumice. Danas se autori i izdavači ove vrste literature zaista trude da sadržajem pokriju sve moguće sadržaje koje bi mogle da interesuju dete.

Ukoliko tražite enciklopediju koja će pokriti sva početna znanja iz velikog broja oblasti Moja prva enciklopedija biće  idealan izbor. Namenjene za radoznalce već predškolskog uzrasata ove knjige vodiće ih kroz prirodu koja ih okružuje, upoznavati sa životinjama i učiti ih o planeti Zemlji. Zastupljene su još i teme o igrama, sportu, hrani i mnogim drugim koje će Vašem detetu dati neophodno predznanje i postaviti temelje za dalje učenje iz različitog broja oblasti.

Obrazovne knjige koje su koncipirane kao pitanja i odgovori veoma često su u tipu nama svima veoma poznate enciklopedije 1000 zašto 1000 zato. Ova velika enciklopedija znanja predstavlja će odličnu bazu znanja kako za Vaše dete, tako i za Vas. Sve što niste znali o nauci, istoriji, umetnosti, prirodi, sportu, zabavi, ova vrsta obrazovnih knjiga može da Vam nadogradi.

Mališanima su veoma interesantne i knjige o dinosaurusima. Enciklopedije ove vrste prepune su informacija koja mogu da  Vašem detetu pomognu da bolje upozna te moćne dinosauruse. Naučiće sve o njihovim navikama, skrovištima, ishrani kao i kako bi izgledalo da danas ima dinosaurusa za kućnog ljubimca.

Obrazovne knjige o istorijskim ličnostima, velikanima nauke i umetnosti uvek su odličan izbor, naročito ukoliko se dete zainteresuje baš za lik i delo tog velikana. Autori takvih enciklopedija za decu u  tipu biografija detaljno opisuju život i rad ljudi koji su svojim delima ostavili trag u čovečanstvu sa naročitim osvrtom na detinjstvo i odrastanje velikana.

Sve su češće i edukativne knjige koje se bave svakodnevnim situacijama sa kojima se deca mogu susresti. Tako imamo sijaset knjiga koje se bave bezbednosti dece na internetu. Kompjuteri i internet kome se pristupa preko računara postali su nezaobilazna komponenta svačijeg života. Ali za sve postoje pravila pa tako i za ponašanje na internetu. Knjige takve i sličnih sadržina pisane su za decu školskog uzrasta. Najčešće kroz doživljaje glavnih junaka pisac nas podseća na sve dobre i loše stvari koje deci mogu da se dogode kada krenu da samostalno koriste kompjuter koji je umrežen.

Veoma raznovrstan izbor enciklopedija i edukativnih knjiga za decu čeka vas na sajtu dexi.co.rs.