Kolekcionarske figure i setovi

po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
Lista: Ars proizvodi
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Pronađite sve figurice koje vaši mališani vredno skupljaju i upotpunite njihove kolekcije još jednim primerkom koji će izmamiti osmeh.

 

Kolekcionarske figure i setovi u Deksiku odličan su način da obradujete svoje mališane i aktivno učestvujete u nečemu što je u njihovom svetu neizmerno važno.

 

Kolekcija figurica Patrolne šape, LOL lutkice i ostala oprema, porodica Sylvanian, Pepa prase, Maša i medved, jednorozi i mnoge druge čekaju vas u našem asortimanu.

 

Skupljanje figurica kao odličan dečiji hobi

 

Ukoliko vaš mališan uživa u iščekivanju, otpakivanju, skupljanju i igranju novim figuricama, onda je neka od figurica koje dolaze kao delovi kolekcionarskih kolekcija pravi izbor svaki put kada želite da ga obradujete.

 

Odaberite prave figurice u skladu sa uzrastom i interesovanjima deteta i dopunite kolekciju sjajnom igračkom. Osim maštovite igre, kolekcionarski setovi i figurice uče dete strpljenju, uživanju u iščekivanju i posvećenosti jednom cilju - prikupiti celu kolekciju.

Pažljivo odabrane igračkice omiljenih junaka, ali i mnogi predmeti koji čine sastavne delove kolekcionarskih setova odlični su i kao dekoracija u dečijoj sobi gde mališani često izlažu svoje omiljene igračke.

 

Kolekcije nisu samo za gledanje, već su i jedan od omiljenih načina igre kada figurice i ostali predmeti koji uz njih dolaze - vozila, rekviziti, kuće i ostalo, ožive u dečijim rukama i bezbrižnoj igri.

 

Veliki izbor kolekcija sa različitim figurama i setovima za igru donosi pregršt mogućnosti za zabavu, sakupljanje i uživanje u različitim izdanjima omiljenih igračaka. Pronađite i igračke u kesicama ili kutijama gde su svaka figurica i njeni dodaci pravo iznenađenje, a skupljanje još uzudljivije.

 

Istražite Dexy Co asortiman i obradujte svoje mališane vrednim delovima kolekcije.