Nosiljke

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Uzrast
Brend
Prikažite više
Kolekcije
Prikažite više
Cena
chicco
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jeda...
5.699,05 RSD
Ušteda 5%
5.999,00 RSD
Dodaj u korpu
Pročitajte

Nosiljke za bebe - Da se udobno smesti svaka beba

Uvek zgodne i tako praktične, nosiljke za bebe su sjajan dodatak bebi opremi, ali i velika pomoć svim roditeljima koji vole da krenu u šetnju sa svojim bebama. U Deksiko asortimanu vam je na raspolaganju odličan izbor raznovrsnih modela nosiljki među kojima možete da pronađete onu koja će vama i vašoj bebi najviše odgovarati.

 

Koje vrste nosiljke za bebe postoje?

U bogatoj ponudi danas, iako se na prvi pogled može učiniti da izbor nije lak, ipak postoje određeni kriterijumi koji će vam olakšati potragu i bar donekle suziti izbor.

Kako su ukusi i potrebe različiti, možete izabrati neku od sledećih varijanti nosiljke za bebe:

  • Čvrste nosiljke

  • Kengur nosiljke

  • Nosiljke korpe

 

Svaki od ovih modela vam olakšava nošenje ili prenošenje bebe sa mesta na mesto, ali neke od njih su zgodne i za dojenje tokom šetnje, hranjenje i za spavanje.  Odaberite odgovarajuću nosiljku i uživajte u dugim šetnjama po prirodi sa svojim mališanima.

 

Kengur nosiljke - Najpopularnije nosiljke za bebe

Kengur nosiljke za bebe mogu biti izuzetno zgodne u različitim situacijama, ali ukoliko niste do sada koristili ovaj tip nosiljki, korisno je da znate nekoliko značajnih informacija o njima. Ako se odlučite za ovakav tip proizvoda, ne treba zanemariti činjenicu da nisu sve kengur nosiljke za bebe univerzalne - razlikuju se u zavisnosti od uzrasta dece, težine za koju su namenjene, a neke od njih nisu pogodne za korišćenje od samog rođenja. Određeni modeli kengur nosiljki su isključivo za nošenje bebe spreda, ali ima i onih koje kombinuju različite tipove nošenja: spreda, na boku i na leđima. Kod ovih drugih je sjajno što su prikladne za duge šetnje koje neće ometati uobičajene dečije aktivnosti, kao što su spavanje i hranjenje. Ako je vaš izbor upravo neka od kengur nosiljki, na raspolaganju vam je široka ponuda, od onih jednostavnijih i klasičnih modela, do onih naprednijih sa različitim podešavanjima i dodacima poput prozračne mreže, odvojive kapuljače, pamučne navlake za kaiš i slično.

 

O čemu treba voditi računa pri korišćenju kengur nosiljke za bebe?

Da bi nošenje bilo bezbedno potrebno je da se nosiljka pravilno podesi - naramenice i tregeri ne bi trebalo da vise, dok deo koji drži bebu mora da prijanja bez suvišnog stezanja i usecanja. Ono što se uvek preporučuje, bilo da je reč o kengur ili drugim nosiljkama, jeste da pratite savete proizvođača o njihovom bezbednom korišćenju i onda nema razloga da brinete jer ćete uživati u dugim šetnjama bez opterećenja. Pored toga, pravilno korišćenje i održavanje nosiljki će doprineti njihovoj trajnosti, te vam mogu dugo služiti.

Deksiko vam nudi sjajan izbor, a vaše je samo da odaberete model u skladu sa svojim kriterijumima i prepustite se nezaboravnim šetnjama sa vašom bebom.