Priključi nam se i postani član Dexyco kluba!

Kako postati član?

Dexyco Klub, osnovan od strane komanije Dexyco je pažljivo  osmišljen program lojalnosti koji nagrađuje poverenje svojih članova – redovnih i vernih kupaca.

Članstvom u Dexyco Klubu, kupci stiču određene pogodnosti, poput cash back povrata sredstava, a takođe imaju pristup i brojnim ekskluzivnim pogodnostima i ponudama.

Da biste postali član Dexyco Kluba, potrebno je da popunite pristupnicu koju možete naći u svakom Dexyco maloprodajnom objektu, a uskoro će biti moguća opcija popunjavanja i putem elektronske forme na Dexyco web sajtu.

 

SAKUPLJAJTE BODOVE KUPOVINAMA 

1. Naš sistem prati vašu ukupnu potrošnju, sabira je i svrstava u odgovarajući rang popusta.

2. Popust se obračunava kroz cash back na vašu Dexyco klub karticu ili mobilnu aplikaciju u vidu bodova. Vrednost jednog boda je jedan dinar. 

3. Svaki vaš račun se evidentira sa punim iznosom dok kroz ostvareni popust novac ide na vašu Dexyco klub karticu u vidu cash back-a. Primera radi, prilikom svake kupovine vi plaćate pun iznos računa (osim u situacijama kada prilikom kupovine želite da iskoristite sakupljene bodove i da vam za taj određeni iznos bodova račun bude umanjen) a popust koji ostvarujete ide u vidu povrata novca na vašu Dexyco klub karticu. Ostvareni popust u vidu cash back-a koji ste stekli prethodnom transakcijom možete iskoristiti odmah nakon sledeće kupovine ili ako ne želite možete jednostavno nastaviti da sakupljate dalje. Zbir vaših transakcija vam eventualno omogućava prelazak na viši nivo popusta prema skali bodovanja u nastavku teksta:

 

 

4. Bodovi sakupljeni tokom pojedinačnih kupovina važe 365 dana od datuma izvršene transakcije u kojoj su ti isti i dobijeni, nakon čega će se automatski deaktivirarati ukoliko ih ne budete iskoristili u navedenom periodu od 365 dana (noviji bodovi ostaju važeći dok i za njih ne prođe obračunski period od 365 dana).

5. Ako je artikal već na akciji ili sniženju, na taj artikal ne važi pravilo sakupljanja bodova kroz povrat novca na karticu, ali sama kupovina učestvuje u sabiranju svih kupovina i rangiranju kupca na skali za bodovanje.

 

Opšte uslove  korišćenja Dexyco kartice možete pročitati OVDE.

 

 

NAJČEŠĆA PITANJA

Kako postati član Dexyco klub kartice?
Zahtev za otvaranje Dexyco klub kartice možete podneti u bilo kojoj našoj prodavnici, a uskoro će postojati mogućnosti i elektronske prijave putem našeg sajta. 
Koje benefite ostvarujem sa Dexyco klub karticom?
Naš sistem prati vašu ukupnu potrošnju, sabira je i svrstava u odgovarajući rang popusta koji se obračunava kroz cash back na vašu Dexyco klub karticu u vidu bodova. Vrednost jednog boda je jedan dinar. Svaki Vaš račun se evidentira sa punim iznosom dok kroz ostvareni popust novac ide na vašu Dexyco klub karitcu u vidu cash back-a.
Kako mogu iskoristiti ostvarene benefite?
Ostvareni popust u vidu cash back-a koji ste stekli prethodnom transakcijom možete iskoristiti odmah nakon sledeće kupovine ili ako ne želite možete jednostavno nastaviti da sakupljate dalje.
Da li se akcija na onlajnu može kombinovati sa benefitima Dexyco klub kartice?
Ne postoji mogućnost vezivanja popusta  akcije sa klub karticom.
Da li se mogu ostvariti bodovi prilikom kupovine akcijskih proizvoda? 
Ako je artikal već na akciji ili sniženju, na taj artikal ne važi pravilo sakupljanja bodova kroz povrat novca na karticu, ali sama kupovina učestvuje u sabiranju svih kupovina i rangiranju kupca na skali za bodovanje.
Imate dodatna pitanja?
Odgovore na sva pitanja vezana za upotrebu i korišćenje ili gubitak Dexyco klub kartice može dobiti putem slanja poruke na e-mail adresu: dexycoklub@dexy.co.rs ili pozivom na broj telefona +381/11 715 98 40, radnim danima i subotom od 9-17h.