Pune pernice

po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
Lista: Ars proizvodi
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Pune pernice - Da vaši školarci uvek budu spremni

 

 

Pripremite vaše mališane na vreme za školu ili predškolsko i opremite ih kvalitetnim priborom koji će im pomoći da lakše obavljaju svoje školske obaveze, ali i sve one momente zabave kod kuće.

Ukoliko vam je cilj da pri sebi uvek imaju sve što im je potrebno za pisanje, crtanje i bojenje, pune pernice će sigurno biti pravo rešenje - one obezbeđuju da na jednom mestu klinci imaju sve što im treba za školu, za gotovo sve aktivnosti bilo koji predmet da je u pitanju.

 

Kakve pune pernice možete izabrati u DexyCo ponudi?

 

Očekuje vas raznovrstan izbor, te imate priliku da se odlučite kako za manje modele, poput onih koje liče na neseser, do većih, sa po dve, pa i tri pregrade, tj. zipa.

Pune pernice koje su veće najčešće mogu sadržati osnovni pribor, kao i dodatni. Osnovni pribor obično čine grafitna olovka (nekad i više njih), gumica za brisanje, rezač, hemijska olovka, lenjir, trougao, nekad i šestar. Kod određenih modela deo osnovnog pribora može biti i tehnička olovka, kao i rezervne mine.

Kada je u pitanju dodatni pribor, to su obično različite bojice - ponekad je to set drvenih bojica i flomastera, u nekim slučajevima samo nekih od njih, a nekad to mogu biti i voštane bojice.

Pune pernice mogu biti različitih materijala i dezena - ređe se pronalaze potpuno jednostavne jednobojne, a češće su to šareni i veseli dezeni u kojima će mališani uživati.

Još zanimljivije je i ako odaberete one sa njihovim omiljenim šaram ili junacima iz crtanih filmova jer oduševljenje sigurno neće izostati - među njima su Pepa prase, Spajdermen, Frozen, Mini i Miki Maus i mnogi drugi.

Pogledajte celokupnu DexyCo ponudu i izaberite punu pernicu koja će očarati vaše mališane i sve školske i vanškolske aktivnosti učiniti zabavnijim i lepšim.