Radosnice

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Radosnice
7 proizvoda
Pročitajte

 

Radosnice su knjige koje ćete sami ispunjavati najlepšim uspomenama na važne trenutke u prvim godinama života vašeg deteta. Kreirane su tako da sačuvaju sve ono što predstavlja značajnu prekretnicu u bebinom životu, ali i da uhvate emocije koje su prisutne u prvim danima nakon dolaska deteta.

Pored univerzalnih, možete odabrati i posebne radosnice za devojčice ili za dečake koje bojom, dizajnom i određenim specifičnostima predstavljaju odličan način da zabeležite odrastanje deteta određenog pola. Koju god verziju da odaberete, ispunjavanje radosnice je poseban čin koji će raznežiti sve roditelje i omogućiti im da sačuvaju od zaborava neke od najdivnijih trenutaka sa bebom.

 

 

Radosnice kao sjajan poklon novopečenim roditeljima

 

Jedan od najboljih poklona svima onima koji su skoro postali roditelji može biti upravo radosnica. Možda će nove obaveze i odgovornosti u prvim trenucima okupirati roditelje, ali radosnica će služiti kao sjajan podsetnik na to da uživaju u procesu i zabeleže sve ono čega će se jednoga dana setno sećati.

Mnogima su baš radosnice omiljene uspomene na period roditeljstva jer daju uvid u prve dane i sve one lepe trenutke koji tako brzo prođu. Zbog toga su sjajan način da sačuvate uspomene i kreirate knjigu koja će biti draga i vama i vašem detetu.

U Deksiku možete pronaći različite dizajne i radosnice koje će se uklopiti u ideju čuvanja uspomena kakva vama odgovara. Zanimljive stranice, šareni dezeni, podsetnici na datume i događaje koje ne želite da zaboravite i sve to propraćeno slikama ostaće kao dugotrajan podsetnik na sve načine na koje je nov život uneo radost u vašu svakodnevnicu.