ROBOTI

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
8 proizvoda
Pročitajte

Malo šta pomaže da se svet iz mašte prebaci u stvarnost kao igračke roboti koji su napravljeni tako da zadive svakog mališana. Idealni su za akcione igre, demonstriranje snage ili veština, a zahvaljujući posebnim efektima kod pojedinih modela, izuzetno se visoko kotiraju na listi želja kada su nove igračke u pitanju.

Od onih malih dimenzija, pa sve do velikih koji opčinjavaju samom svojom pojavom, roboti koje možete pronaći u Deksiku imaju sve što je potrebno za igru koja ne prestaje. Pored toga što donose neizmernu zabavu, ove igračke su osmišljene i konstruisane tako da podstiču logičko razmišljanje i kreativnost, a oni su osnova svake dobre igre.

Svetlosni efekti, hodanje, roboti na daljinski ili druge funkcije koje ove igračke čine još zanimljivijim samo će dodatno upotpuniti doživljaj. Čekaju vas Transformers roboti, roboti dinosaurusi, zmije, pauci ili drugi modeli koji će se brzo pretvoriti u omiljenu igračku vaših mališana. Dete se može igrati samostalno ili se takmičiti sa drugarima, smišljati nove igre i pronaći inovativne i kreativne načine da najbolje iskoristi sve funkcije svog robota. Igračke roboti će bez sumnje učiniti standardne igre zanimljivijim i dinamičnijim, a neke nove će se tek pojaviti kada uzbuđeni mališani otpakuju novu igračku iz snova.

Roboti su fascinantni iz više razloga i samo će dodatno podstaći dečiju maštu i inspirisati ih da učine igru još boljom. Zvuci, svetlosni efekti i posebne radnje koje robote svrstavaju među omiljene igračke, dovoljni su razlozi da baš ovo bude vaš izbor ukoliko želite da obradujete sebi dragog mališana.  Roboti su idealan poklon za decu koja će uživati u jednom od odličnih načina da se zabavljaju i otkrivaju nove igre.