Setovi za pisanje

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Prikažite više
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
62 proizvoda
Pročitajte

Setovi za pisanje idealan su poklon za svakog predškolca i školarca, ali i odlična dopuna školskog pribora u kome dete može pronaći sve što mu je potrebno za uživanje u pisanju.

Setovi za pisanje - Odličan poklon i način da obradujete svoje dete

Setovi za pisanje su odličan izbor za sve ljubitelje pisanja, ali i one koji to nisu jer će zanimljivi dizajn i kombinacije divnih korica, sjajno uklopljenog pribora i dodatnih sitnica poslužiti kao motivacija za onu decu kojima pisanje ili učenje nisu među omiljenim aktivnostima.

 

Pronađite setove sa popularnim junacima, interesantnim olovkama, gumicama i ostalim priborom. Čekaju vas sveske i notesi neodoljivog dizajna u raznim dimenzijama, stikeri i obeleživači, pribor sa šljokicama, sirenama ili drugim motivima, setovi mirišljavih ili svetlucavih olovaka, kao i mini kancelarijski pribor kao stvoren za igru ili za produktivno učenje. 

 

Odaberite setove u kojima možete pronaći olovke, markere i sve ostalo što će pisanje učiniti iskustvom kojem mališani jedva čekaju da se vrate. Posebno kreirani setovi za devojčice ili za dečake, kao i za ljubitelje određenog pribora pružaju odličan izbor i mogućnost da bez napora odaberete idealan poklon - zabavan i praktičan.

Setovi za crtanje koji će osloboditi dečiji kreativni potencijal

Setovi za crtanje su sjajan izbor, kako za mlađu decu tako i za onu stariju koja uživaju u ovom vidu kreativnog izražavanja. Kvalitetne bojice, lepkovi, stikeri, blokovi za crtanje, vodene boje i ostale komponente koje se mogu naći u ovim setovima donose kompaktno rešenje za sve ono što je vašem mališanu potrebno da kreira svoje remek-delo.

 

Tematski setovi, setovi sa posebnim motivima ili specifičnim priborom daju određenu umetničku slobodu, ali i dodatnu motivaciju kad zatreba, pa tako verujemo da umetničko delo vredno divljenja neće izostati.

 

U Dexy Co asortimanu čekaju Vas kvalitetni setovi za pisanje ili crtanje koji su idealan način da obradujete dragog mališana i omogućite mu da provide kvalitetno vreme kreativno se izražavajući na neki od načina koji mu ovi zabavni setovi omogućavaju.