Vozila, garaže i setovi

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Sale
92 proizvoda
Pročitajte

 

Vozila, garaže i setovi - Za sate i sate dobre igre

 

Ukoliko i vaši mališani obožavaju autiće, kao i setova koji uključuju različite vrste vozila, dvotočkaša, četvorotočkaša i druge auto-dodatke, na pravom ste mestu.

DexyCo vam nudi sjajan izbor ove vrste igračaka u okviru koga možete pronaći sve za vaše mališane ili za drage klince kojima kupujete poklon. Očekuju vas:

 

* Vozila i prevozna sredstav različitih vrsta

* Zanimljive garaže i staze za vozila

* Setovi autića, vozila i garaža

 

Kako se odlučiti koja vozila, garaže i setove izabrati za vaše klince?

 

Možda ne postoji neki uopšteni recept za koji od modela se odlučiti, ali ono što je zajedničko i što će vam sigurno pomoći pri izboru jeste da uzmete u obzir uzrast deteta kome kupujete i interesovanja. Bilo da tražite autiće i vozila koji dolaze u setovima od više komada, ili one veće koji se kupuju po komadu, u ponudi je veliki izbor Burago autića, svetlećih autića, vozova, bagera, kamiona, različitih građevinskih vozila, vatrogasnih i policijskih vozila, kao i mnogo toga još.

Tu su i brojni setovi i kompleti vozila i opreme kojima mališani sigurno neće odoleti. Voz sa dodatnim vagonima, traktor sa prikolicom, setovi staza i garaža koji se sastoje iz više delova. Neki od elemenata ovih vozila mogu biti i pokretni, tako da se vrata mogu otvoriti i zatvoriti, okretati volan, skidati i dodavati prikolica, vagon i slično.

Pronađite omiljene vozila, garaže i setove u skladu sa interesovanjima i željama vaših mališana i uživajte u njihovoj igri i zabavi.