BALANS BICIKL ZELENI
BALANS BICIKL ZELENI
BALANS BICIKL ZELENI
BALANS BICIKL ZELENI

BALANS BICIKL ZELENI

Šifra artikla: BY23353

Zamislite Vašeg malog istraživača kako osvaja svet na ovom magičnom balans bike-u, koji nije samo sredstvo prevoza, već i prava avantura! Dizajniran s ciljem da deci pruži ne samo siguran put do samostalnog vožnje, već i nezaboravno iskustvo zabave. Opremljen svetlima koja sijaju poput zvezda na nebu tokom noćne vožnje, ovaj bicikl čini svaku vožnju magičnom i bezbednom. Svetlosni efekti nisu samo ukras; oni pomažu u povećanju vidljivosti deteta u sumrak ili noću, što čini vožnju sigurnijom i zabavnijom. Ova interaktivna funkcija ne samo da podstiče maštu, već i dodatno ohrabruje dete da istražuje svet oko sebe, omogućavajući mu da se oseća samouvereno dok uči veštinu ravnoteže i vožnje. Izrađen od kvalitetnih materijala i stabilne konstrukcije, ovo vozilo je pouzdan pratilac na putu ka nezavisnosti. Zato dozvolite Vašem mališanu da započne svojeo putovanje na ovom čarobnom balans bike-u koji osvetljava put- uživajte u svakom trenutku dok vaše dete istražuje svet na dva točka!

Velika prolećna akcija do -30% POPUSTA na odabrane točkove!

Akcija važi od 12. do 14. aprila SAMO ZA ONLAJN porudžbine na www.dexy.co.rs.

Odaberi svoje vozilo i pripremi se za vožnju!

 

4.999,00 RSD
4.999,00 RSD
3.499,30 RSD
Ušteda: 1.499,70 RSD
Obavesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Zamislite Vašeg malog istraživača kako osvaja svet na ovom magičnom balans bike-u, koji nije samo sredstvo prevoza, već i prava avantura!
Dizajniran s ciljem da deci pruži ne samo siguran put do samostalnog vožnje, već i nezaboravno iskustvo zabave.

Opremljen svetlima koja sijaju poput zvezda na nebu tokom noćne vožnje, ovaj bicikl čini svaku vožnju magičnom i bezbednom.
Svetlosni efekti nisu samo ukras; oni pomažu u povećanju vidljivosti deteta u sumrak ili noću, što čini vožnju sigurnijom i zabavnijom.

Ova interaktivna funkcija ne samo da podstiče maštu, već i dodatno ohrabruje dete da istražuje svet oko sebe, omogućavajući mu da se oseća samouvereno dok uči veštinu ravnoteže i vožnje.

Izrađen od kvalitetnih materijala i stabilne konstrukcije, ovo vozilo je pouzdan pratilac na putu ka nezavisnosti.

Zato dozvolite Vašem mališanu da započne svojeo putovanje na ovom čarobnom balans bike-u koji osvetljava put- uživajte u svakom trenutku dok vaše dete istražuje svet na dva točka!

Karakteristika Vrednost
Kategorija Guralice
Težina specifikacija 0 kg
Pol univerzalno
Uzrast 4-6 godina
Kategorija GURALICE

Slični proizvodi

BALANS BICIKL ZELENI
BALANS BICIKL ZELENI
Guralice
3.499,30
Izaberi količinu
2
1