Boce za vodu i kutije za užinu

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Prikažite više
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
122 proizvoda
Pročitajte

Boce za vodu i kutije za užinu

Kada deca krenu u školu, bilo da polaze u prvi razred ili samo nastavljaju svoju školsku avanturu još jedna od stvari koje će im biti neophodne su boce za vodu i kutije za užinu. Zbog rasporeda časova, ali i radnog vremena roditelja, deca često vreme užine i ručka provode u školi ili ukoliko su mlađi, u produženom boravku. Iz tog razloga deci se mora obezbediti makar jedan obrok koji će poneti sa sobom u školu.

Neka užina uvek bude sveža

Kutije za užinu predstavljaju odlično rešenje kada je nošenje hrane u pitanju. One kutije koje koriste deca izrađene su od neškodljive plastike ( BPA free) i mogu se naći u različitim dimenzijama. Kutije za užinu koje su nešto većih dimenzije često su u unutrašnjosti pregrađene tako da ukusi i hrana ne mogu da se mešaju. Svom mališanu možete za užinu da spakujete sendvič sa piletinom, jedno parče kolača i jabuku  iseckanu na kriške i to  sve u jednoj kutiji bez bojazni da će se sadržaju pomešati. Tu su  i torbe za užinu koje su izdržljive, čvrste i imaju i ručku i kaiš za nošenje i lakše rukovanje. Veliki džep torbe za užinu ima rajsferšlus i još dve manje pregrade. I kutija za užinu i torba za užinu projektovane su tako da hranu koja se u njima nalazi održavaju svežom i spreče da prljavštine i nečistoće uđu iz spoljašnje sredine.

Užinajte uz omiljene crtane junake

U ponudi Dexi co kids asortimana koji možete pronaći, kako na sajtu dexy.co.rs tako i u našim prodajnim objektima, i setove za užinu koji sadrže kutiju za užinu i bocu za vodu. Fantastični dečiji setovi oslikani motivima super heroja kao što su Spajdermen, Supermen, Captain America ali i Lol junakinja, Patrolnih Šapa i  mnogih drugih omiljenih junaka iz crtanih filmova oduševiće svako dete. Svaki obrok će biti mnogo ukusniji i zabavniji uz ove setove za užinu.

Boca za vodu koja je uvek pri ruci

Boce za vodu možete obezbediti i odvojeno, izvan seta za užinu. One su mališanima neophodne. Iako služe prvenstveno za vodu svom školarcu možete u nju sipati i sok, mleko, čaj. Izrađene od neškodljive i kvalitetne plastike one drže svežinu usute tečnosti dosta dugo. Tako će vaše dete imati svež napitak tokom trajanja celodnevne nastave. U ponudi naših prodavnica Dexi co kids kao i na našem sajtu dexy.co.rs možete pronaći boce za vodu najrazličitijih motiva, oslikane omiljenim dečijim junacima. Tu su i Pepa Prase, Vini Pu, Patrolne Šape, Maša i Medved i drugi.  I baš zbog ovakve raznolikosti motiva vašem školarcu možete omogućiti da iskompletira bocu za vodu sa školskim rancem, pernicom i torbom za fizičko i likovno u istim motivima.

Termosi za tople i hladne napitke

Ukoliko u letnjim mesecima želite da tečnost koju uspete vašem detetu u bocu za vodu ostane hladna ili da zimi uvek ima topao čaj kraj sebe naša preporuka je termos za tople i hladne tečnosti. Poklopac koji onemogućava curenje i izdržljiv metalni dizajn izolovaće usutu tečnost i zadržati je na potrebnoj temperaturi.  Napravljene od izdržljivog i otpornog materijala, zapremine 500 ml, ove termose za tople i hladne tečnosti možete staviti u džepove ranca i vaši mališani će uvek moći da se osveže nezavisno od godišnjeg doba u kome se nalazimo.