Dexyco Ho Ho Ho

Čarobni novogodišnji pokloni za decu svih uzrasta čekaju vas u Deksiku!


Da li znate gde se kriju svi oni najlepši pokloni za Novu godinu?

Praznici nam polako kucaju na vrata i sve je manje vremena za pronalazak savršenog poklona za vaše mališane. Beskrajni spiskovi novogodišnjih želja, prepuno sanduče za Deda Mraza i milion malih, a tako velikih želja koje treba ispuniti...

Kako bi vam olakšali potragu, i ove godine su Deda Mrazovi pomoćnici bili posebno vredni i spremili vam najtraženije igračke, maštovite igre i sve one zanimljive sitnice za mališane na jednom mestu!

Tako vas u Deksiku čeka fantastičan izbor poklona za Novu godinu koji će, bez sumnje, na pravi način ulepšati magiju prazničnih dana.

 

Novogodišnja noć donosi ispunjenje želja


Savršeno odabrani i upakovani pokloni i paketići ispod jelke daju posebnu čar ovom magičnom periodu godine kada se snovi ostvaruju. A za slučaj da ste propustili da uhvatite šta je to što bi vaše mališane posebno obradovalo u novogodišnjoj noći, pismo Deda Mrazu je uvek dobra ideja!

Stavite želje na papir i adresirajte ih na čarobnu zemlju, a vi se zaputite pravo u najbliži Dexyco po...

 

... koje su Dexyco vilenjaci odabrali za vas, jer je to mesto gde ćete naći sve što vam je potrebno da prazničnu noć učinite još čarobnijom.


 

 

I to nije sve, Dexyco je mislio i na sva pravna lica koja žele da deci svojih zaposlenih ulepšaju novogodišnje praznike. Zbog toga smo osmislili nekoliko jednostavnih načina za kupovinu novogodišnjih paketića:

1. Putem eVaučera

2. Pomoću poklon kartica

3. Odabirom najboljih novogodišnjih paketića u skladu sa vašim željama i mogućnostimaViše o samim ponudama za pravna lica možete saznati na stranici Novogodišnja ponuda za pravna lica, a na istoj stranici nalazi se i prezentacija ovogodišnjeg asortimana kao i mnogobrojnih noviteta koje smo pripremili za period praznične čarolije.