Drveni kreveti

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Uzrast
Brend
Prikažite više
Kolekcije
Prikažite više
Cena
36 proizvoda
Pročitajte

Drveni kreveti

Kada planirate bebinu sobu najvažnije mesto u njoj treba da zauzima krevet. Beba će u početku spavati u svom krevecu od dvanaest do šesnaest sati dnevno i iz tog razloga treba posvetiti posebnu pažnju izboru kreveca. Na taj način svom detetu obezbediće te  sigurno okruženje i koje će podsticati njegovu kreativnost.

Dexy Co vam u svojim prodavnicama nudi drvene krevete koji će odrastati sa vašom decom. Sigurni i bezbedni oni će biti prvo bebino okruženje i mirno utočište za odmor i razonodu starijeg deteta. na dexy.co.rs možete pogledati samo deo naše raznovrsne ponude drvenih kreveta i informisati se kakve sve mogućnosti mogu da ponude.

Ukoliko vaše dete nije imalo tu mogućnost da nasledi krevet od starijeg brata ili sestre kupovini ovog dela dečijeg nameštaja treba pristupiti na vreme. Još u periodu kada planirate izgleda buduće dečije sobe treba odrediti najpogodnije mesto za postavljanje drvenog dečijeg kreveca. On bi trebalo da bude udaljen od prozora i svih mesta u sobi gde potencijalno može da bude jačeg protoka vazduha. Na mestu gde jednostavno i lako može da mu se priđe sa dovoljnog broja strana i da prostorno pruža mogućnost potencijalnih dodataka u vidu baldahina za dečiji krevetac, i ostale potrebne nadogradnje koja će biti potrebna kako beba bude rasla.

Drvo kao najbolji izbor za izradu kreveta za decu

Kreveti za decu ove namene najčešće se izrađuju od drveta i proizvoda od drveta strogo kontrolisanog porekla. U našoj ponudi nalaze se drveni kreveti koji predstavljaju kombinaciju bukove čiste drvne građe i medijapana, kao i pune borovine i laminirane iverice. Određeni modeli drvenih kreveta ostaju u prirodnim bojama drveta od kog su izrađeni, odnosno premazuju se samo zaštitnim sredstvima dok su obojeni drveni kreveti najčešće u beloj boji i nežnim pastelnim bojama. Ukoliko krevetac kupujete za prvo dete, ali kasnije planirate još dece najbolje je izabrati drveni krevet koji će biti u neutralnim nijansama. Sve boje i premazi koje se koriste pri bojenju krevetaca potpuno su neškodljivi za decu.

Modularni drveni kreveti za decu

Kod velikog broja modela krevetaca  za decu izrađenih od drveta postoji mogućnost spuštanja i uklanjanja prednje ogradice i promene položaja visine nosača dušeka. Mogućnost promene visine i uklanjanja jedne od stranica drvenog kreveta za decu je sjajna osobina jer pri spuštenoj ogradi roditelji lakše mogu da priđu bebi i bez većih poteškoća da je podignu. Kako beba bude rasla ogradica će se podizati da bi u nekom trenutku postala potpuno nepotrebna. Tada se pokretna stranica može ukloniti i postavlja se ograda koja je kompatibilna sa krevetom i namenjena je nešto starijoj deci.

Postoje i modularni modeli drvenih kreveta za decu koji imaju mogućnost potpune transformacije od kolevke do kreveta za starije dete. Najčešće se  sastoji iz tri dela koji čine jednu celinu, tačnije tu su kao delovi kolevka, krevet za starije dete i ormarić. Kada dete stasa za školu, pisaći sto je sa kupovinom ovakvog modela drvenog kreveta rešen. Kolevka se okreće „naopako“ , jedna od većih bočnih strana se sklanja i njena donja stranica postaje radna površina pisaćeg stola vašeg malog školarca. Kupovinom ovakvog modela kreveta za dete kasnije dobijate jednu pravu mini radnu sobu vašeg budućeg đaka prvaka.

Uz neke modele drvenih kreveta za decu u kompletu dolazi i dušek. Ukoliko kupujete krevetac za prvo dete bolje je pronaći model uz koji dolazi i dušek. Bez obzira što su i kreveti za decu i dušeci za krevete standardizovani odnosno, rade se u određenim dimenzijama, kupovinom drvenog kreveta i dušeka za dečiji krevet istog proizvođača bićete sigurni da će se dimenzije poklapati.

Onlajn kupovina- kupujte u bilo koje doba dana i noći

Kupovina preko interneta je definitivno najlakši način kupovine. Pored toga što ćete uštedeti vreme i novac, možete na miru i koliko god želite da tražite sve ono što nameravate da kupite. U slučaju da željeni drveni krevet nije dostupan u najbližem Dexy Co Kids prodajnom objektu ostatak ponude možete pogledati na našem sajtu. Od koristi je i informacija da kreiranje onlajn porudžbine možete izvršiti i kao neregistrovani kupac. Za sve dodatne informacije na raspolaganju vam je broj telefona 011/ 715- 98- 40, kao i imejl-adresa online@dexy.co.rs.