Dvorište ostalo

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
9 proizvoda
Pročitajte

Sjajan izbor igračaka za dvorište čeka vas u vašoj omiljenoj radnji ili u Dexy Co online ponudi

Ima li boljeg načina da provedete dan sa svojim mališanima od uživanja na otvorenom.

Kada je lepo vreme, igra napolju može da traje satima. Zbog toga je važno da budete kompletno opremljeni odgovarajućim igračkama za napolje kako bi uživanje u lepom danu bilo potpuno.

Veliki izbor igračaka za dvorište po odličnim cenama

Bez obzira na uzrast deteta, kao i da li vas zanimanju praktične igračke koje možete poneti svuda sa sobom ili nešto za uređenje dvorišta ili bašte za dečije uživanje - Dexy Co donosi bogatu ponudu kvalitetnih igračaka među kojima ćete lako pronaći ono što vam je potrebno.

Odaberite dečiji sto i stolice koje možete postaviti na svoj travnjak, u dvorište ili baštu kako bi najmlađi imali svoj kutak za igru, jelo, druženje, crtanje i slično. U ponudi su modeli koji odgovaraju različitim uzrastima, a boje možete odabrati tako da se lako uklope u vaš prostor ili želje mališana.

Za nešto aktivniju igru, možete odabrati ljuljaške i klackalice koje će nesumnjivo biti omiljeni deo dvorišta. Dizajnirani i prilagođeni specijalno dečijem uzrastu, ove konstrukcije unose posebnu dimenziju kako u igru, tako i u celokupan utisak vašeg prostora na otvorenom.

Setovi za igru u pesku koji sadrže kofice, lopatice, grabulje i ostale rekvizite neophodne za uživanje u istraživanju uvek su sjajan izbor koji će držati pažnju mališanima. Možete odabrati i sto ili bazen koji su posebno namenjeni za igru sa peskom u kojoj će mališani uživati satima.

Odličan izbor su i table za aktivnosti prilagođene različitim uzrastima, pa tako najmlađi mogu uživatu u otkrivanju novih oblika, tekstura, kao i uzročno-posledičnih veza tokom igre sa različitim elementima. Nešto stariji mogu vežbati vezivanje pertli, gledanje na sat i slične veštine uživajući u zanimljivoj igri.

Pronađite odlične igračke za dvorište za mališane različitih uzrasta i uživajte u sjajnom izboru i dobrim cenama!