Hemijske i gel olovke i naliv pera

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Prikažite više
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
98 proizvoda
Pročitajte

 

Hemijske olovke i gel olovke: U bojama koje će klince obožavati

 

 

Hemijske i gel olovke su vrste olovaka koje najčešće znamo u nekim klasičnim oblicima. Ipak, mogu se pronaći i u zanimljivim setovima od više zanimljivih boja, sa ukrasima i sa dizajnom koji će klince oduševiti.

Popularne su među školarcima, studentima, ali i među decom mlađeg uzrasta. Neke od ovih olovaka su specifične po svojim jedinstvenim karakteristikama koje ih čine pogodnim za različite potrebe i situacije.

Hemijske olovke su poznate po dužem trajanju, a gel olovke po svojoj glatkoj teksturi koja omogućava brzo i učinkovito pisanje, bez prekidanja linija ili poteškoća u radu. Pored toga, hemijske i gel olovke često dolaze u setovima širokog raspona boja, što ih čini odličnim izborom za kreativne projekte, kao što su crteži i skice. Ovo je posebno zanimljivo klincima koji će svoje maštovite crteže i mala umetnička dela ukrasiti najšarenijim bojama.

Klincima su posebno zanimljive mirišljave hemijske olovke, modeli sa različitim ukrasima, privescima, u specifičnim bojama poput onih pastelnih, zlatne, srebrne i slično. Među njima se mogu pronaći modeli i šare za dečake i devojčice, modeli sa omiljenim crtanim junacima i mnogo toga još.

Kada su u pitanju naliv pera, možete ih pronaći u pakovanju sa specijalnim brisačima, ali i pojedinačno. Koriste se za precizna pisanja i najčešće su izbor za starije školarce koji treba da vežbaju preciznost i urednost.

Istražite celokupnu DexyCo ponudu i pronađite hemijske olovke, gel olovke, lajnere i naliv pera za svoje mališane, uz koje će oni uživati u crtanju, pisanju i realizaciji svojih kreativnih zamisli.