OPŠTA PRAVILA NAGRADNOG FOTO-KONKURSA “Započni svoju bajku. Započni nešto neprocenjivo™“

 

1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI ORGANIZATORA IGRE

Organizator nagradnog foto-konkursa “Započni svoju bajku. Započni nešto neprocenjivo™“  je Dexy Co Kids d.o.o. Beograd, Tošin bunar 272; 11070 Beograd (u daljem tekstu: Organizator).

Ovaj nagradni konkurs se održava na društvenoj mreži Instagram, ali nije ni na koji način podržan, iniciran, osmišljen niti organizovan od strane kompanije Facebook, Instagram, te u tom smislu učesnici nemaju nikakva prava niti zahteve koji bi se odnosili na ovu kampanju s obzirom da ista nije vezana za organizaciju ili realizaciju konkursa.
 

2. NAZIV, VREME TRAJANJA I SVRHA

Foto-konkurs „Započni svoju bajku. Započni nešto neprocenjivo™“ se organizuje povodom promocije Dexy Co Kids profila na društvenoj mreži Instagram, kao i promocije beskontaktnog plaćanja Mastercard® karticama. Nagrađivanje najkreativnijih učesnika foto-konkursa vrši se na kraju konkursa.

Foto-konkurs počinje 30. avgusta 2019. godine. Prijavljivanje fotografija za konkurs završava se 15. septembra 2019. godine u ponoć.

Na osnovu odluke žirija, sačinjenog od zaposlenih iz kompanija Dexy Co Kids d.o.o. i Mastercard, biće odabrano ukupno 16 pobedničkih fotografija.

Žiri se sastoji od 5 članova i čine ga:

1. Strahinja Đaković, Dexy Co d.o.o.
2. Jovan Jović, Dexy Co Kids d.o.o.
3. Nikola Vučićević, Dexy Co Kids d.o.o.
4. Milena Djorić Gudurić, Mastercard
5. Ivana Kozličić, Mastercard

Nagrađene fotografije će biti objavljene najkasnije do 25. septembra 2019. godine na zvaničnoj Dexy Co Kids web stranici (www.dexy.co.rs), Instragram profilu (www.instagram.com/dexycokids) kao i na zvaničnoj Dexy Co Facebook fan stranici (www.facebook.com/DexyCoSrbija).


3. MESTO ORGANIZOVANJA

Igra se organizuje na celoj teritoriji Republike Srbije.


4. OPIS, PRAVILA I USLOVI UČESTVOVANJA U KONKURSU

Pravo učešća u konkursu imaju sva punoletna lica, državljani Republike Srbije, koji u Dexy Co Kids prodavnicama u periodu od 30.8. do 15.9.2019. godine naprave račune u minimalnom iznosu od 3.001,00 RSD,  i plate ih beskontaktno Mastercard® karticama.

Svaki kupac, koji na prethodno opisani način ostvari pravo učešća, će na kasi dobiti rekvizit - strip oblačić, koji je neophodan za učešće u nagradnom foto-konkursu.

Od svakog učesnika se očekuje da u strip oblačiću upiše kog Disney junaka želi da upozna, odnosno da svojim rečima nastavi rečenicu „Želim da upoznam _______“ i da se zatim sa strip oblačićem fotografiše, sam ili u društvu, u nekoj zanimljivoj situaciji ili okruženju. Potrebno je da fotografije budu kreativne i duhovite.

Za učešće u nagradnom konkursu, neophodno je da učesnici budu korisnici društvene mreže Instagram, i da su državljani Republike Srbije.

Do 15. septembra, potrebno je da svaki učesnik:

- postavi samo jednu fotografiju, sa popunjenim strip oblačićem, na svoj Instagram profil
- da u tekstu ispod slike stavi obavezni hashtag: #neprocenjivabajka
- da u tekstu ispod slike obavezno objasni zbog čega bi voleo da upozna baš tog Disney junaka.

Ne zaboravite, pored kreativnosti fotografije, ocenjujemo i kreativnost odgovora.

Važno je da profil svakog učesnika bude javan, tj. otključan.

Učešćem u nagradnom foto-konkursu svaki učesnik potvrđuje da je postavljena fotografija njegovo originalno autorsko delo i i da niko ne polaže autorska prava na njega, te da ako polaže, da je učesnik njihov jedini nosilac.

Učesnik preuzima svu odgovornost za fotografisanje svih osoba koje se mogu identifikovati na fotografiji, odnosno Organizator neće imati bilo kakvih obaveza niti odgovornosti prema trećim licima koja se na fotografijama nalaze jer se smatra da je lice koje je radi učešća u konkursu fotografiju postavilo svakako prethodno pribavilo saglasnost svih lica koje se nalaze na fotografiji.

Organizator nagradnog foto-konkursa zadržava pravo da koristi sav postavljeni materijal u svim promotivnim i marketinškim aktivnostima uz navođenje imena autora.

Fotografije mogu biti digitalno obrađene, ali neće biti prihvaćene fotomontaže.

Nakon završetka konkursa, na osnovu odluke žirija, biće odabrano 16 pobednika konkursa. Rang lista pobednika biće javno objavljena najkasnije do 25. septembra 2019. godine. Žiri odlučuje koristeći diskreciono pravo da izabere radove koje smatra najkvalitetnijim, a polazeći od kriterijuma (orginilanost, duhovitost  i dr) koji su utvrđeni ovim pravilima.

Zaposleni  u  kompanijama  Dexy Co d.o.o., Dexy Co Kids d.o.o. i Mastercard nemaju pravo učestvovanja u konkursu.


5. VRSTA NAGRADA

Ukupno se dodeljuje 16 nagrada i to:

Glavna nagrada - putovanje za 4 osobe u Disneyland® Paris, koji obezbedjuje kompanija Mastercard, u periodu od 11. do 13. oktobra 2019. godine.

Putovanje i paket za 4 osobe uključuju:

  • avio transfer sa uključenim taksama
  • smeštaj u hotelu Disney’s Newport Bay Club 4* u okviru Disneyland® Paris za maksimum 4 osobe (2 noci i 3 dana);
  • ulaznice za oba parka (Disneyland Park i Walt Disney Studios) tokom 3 dana;
  • VIP narukvicu za brzi prolaz (bez čekanja redova) za 3 dana;
  • vaučere za hranu, piće i suvenire u okviru Disneyland® Paris u iznosu od 205 EUR po osobi tokom boravka;
  • neprocenjivo iskustvo Parade Like a Star (oldtajmer automobil odvešće dobitnike u magičnu vožnju duž paradne rute tokom Parada programa organizovanog specijalno za dobitnike).
  • Glavni poklon ne uključuje: putno osiguranje, transfer na relaciji do i od aerodroma Beograd, transfer na relaciji od aerodroma u Parizu do Disneyland® Paris i obrnuto.

Ostale nagrade:

5 vaučera za kupovinu u Dexy Co Kids prodavnicama u iznosu od 10.000,00 rsd

5 vaučera
za kupovinu u Dexy Co Kids prodavnicama u iznosu od 7.000,00 rsd

5 vaučera
za kupovinu u Dexy Co Kids prodavnicama u iznosu od 5.000,00 rsd

Nagrade se ne mogu zameniti za novac. Način dodele nagrada biće naknadno utvrđen u dogovoru sa dobitnicima.


6. NAČIN I ROK PREDAJE NAGRADA

Članovi žirija će na sednici, koju će organizovati Organizator konkursa, doneti, prema svojoj najboljoj i slobodnoj oceni, odluku o 16 izabranih radova koji na najkreativniji način i najsveobuhvatnije odgovaraju zadatku, odnosno uslovima Konkursa, pri čemu se autor nabolje ocenjenog izabranog rada nagrađuje glavnom nagradom, autori radova koji slobodnom ocenom žirija zauzmu između drugog i šestog mesta nagrađuju se po jednim vaučerom za kupovinu u Dexy Co Kids prodavnicama u iznosu od 15.000 rsd, autori radova koji ocenom žirija zauzmu između između sedmog i jedanaestog mesta nagrađuju se po jednim vačerom za kupovinu u Dexy Co Kids prodavnicama u iznosu od 7.000 rsd, a autori radova koji ocenom žirija zauzmu između dvanaestog i šesnaestog mesta nagrađuju se po jednim vačerom za kupovinu u Dexy Co Kids prodavnicama u iznosu od 5.000 rsd.

Organizator će autore izabranih radova iz prethodne tačke kontaktirati slanjem DM poruke na Instagramu. Po prijemu ove poruke, autor izabranog rada dužan je najkasnije u roku od 72 časa počev od momenta u kome mu je poruka poslata – potvrdi da saglasan sa prijemom nagrade, te da Organizatoru dostavi potrebne podatke neophodne radi realizacije same nagrade (za glavnu nagradu: imena putnika, brojeve pasoša i druge podatke koje Organizator bude zahtevao). Za slučaj da se u ovom roku autor izabranog rada ne izjasni da je saglasan sa prijemom nagrade ili ne dostavi potrebne (tražene) podatke- smatraće se da je odbio prijem nagrade i dalje učešće u konkursu, nakon čega će žiri pristupiti izboru drugog rada.

Na listi pobednika konkursa koju će organizator objaviti najkasnije do 25. avgusta 2019. godine na zvaničnom sajtu www.dexy.co.rs/idemo-u-disneyland-paris biće objavljeni isključivo izabran radovi čiji su autori na način predviđen prethodnom tačkom potvrdili prijem nagrade.

Organizator će obavestiti nagrađene učesnike o načinu i datumu preuzimanja nagrade. Prilikom preuzimanja nagrade, Organizator zadržava pravo da od učesnika zatraži da dokaže svoj identitet podnošenjem na uvid ili slanjem kopije ličnog dokumenta iz kojeg se vide ime i prezime lica.

Ukoliko nagrađeni učesnik postupi suprotno ovim obavezama, odnosno ne pruži potrebne podatke prilikom preuzimanja nagrade, Organizator nije u  obavezi da  mu  dodeli  nagradu, u  kom slučaju se  nagrada dodeljuje drugom učesniku konkursa na osnovu odluke žirija.


7. DISKVALIFIKACIJA IZ KONKURSA

Ukoliko se proceni da fotografija učesnika sadrži uvredljiv, neprijatan ili neprikladan sadržaj, ili se utvrdi da učesnik ne ostvaruje uslove za učešće na ovom konkursu, biće diskvalifikovana iz konkursa i neće ući u izbor za dodelu nagrada.


8. SAGLASNOST SA PRAVILIMA

Postavljanjem fotografije na svoj Instagram profil, u skladu sa opisanim mehanizmom, učesnici potvrđuju da su u potpunosti saglasni sa ovim pravilima i da iste prihvataju u celini. Organizator nagradnog konkursa ne snosi odgovornost za bilo kakvu materijalnu i-ili nematerijalnu štetu koja nastane kao posledica učestvovanja u nagradnom konkursu na bilo koji način.


9. PREKID NAGRAĐIVANJA U IGRI

Organizator zdržava pravo da prekine konkurs u slučaju nepredviđenih okolnosti, o čemu će učesnici odmah biti obavešteni putem Dexy Co Kids Instagram profila i Dexy Co Facebook fan stranice.

Sva obaveštenja, kao i uslovi učešća u foto-konkursu, biće dostupna na zvaničnoj Dexy Co Kids web stranici, na adresi www.dexy.co.rs


10. PRAVO UČEŠĆA I IZMENE OPŠTIH PRAVILA KONKURSA

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vreme, iz opravdanih razloga, izvrši izmene načina realizacije konkursa, uz obavezu da o tome bez odlaganja obavesti učesnike putem Dexy Co Kids Instagram profila i Dexy Co Facebook fan stranice.

 

Obaveštenje o privatnosti podataka

 

string(0) ""
string(0) ""