LEGO® Juniors

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
Juniors
Juniors
Juniors
uzrast-4-6-godina
uzrast-7-8-godina
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

LEGO Juniors

Danas su LEGO kocke su prepoznatljivo ime u svetu dečjeg graditeljstva, ali i dragocena igračka u kolekcijama velike dece. Razlog je svakako to što je LEGO brend pored izuzetnog kvaliteta, savršeno sklopivih elemenata i izdržljivosti, postao prepoznatljiv i po setovima koji su inspirisani superherojima, junacima svih poznatih crtaća, filmova i temama koje obuhvataju sve segmente svakodnevice. Iako je većina LEGO setova istovremeno i veoma privlačna za kolekcionare i neprevaziđena igračka za malu i veliku decu, LEGO Juniors setovi kreirani su po meri najmlađih graditelja. 

Kome su namenjeni LEGO Juniors setovi?

LEGO Juniors setovi kreirani su za decu uzrasta od četiri godine pa naviše. Gornje granice gotovo da ne postoje te ne treba da vam bude neprijatno ako i sami počnete da se igrate i sklapate kockice sa svojim mališanima. Ipak, iskustvo pokazuje da su Junior setovi najzanimljiviji deci do sedme godine. U periodu predškolskog uzrasta već traže veće izazove u setovima koji imaju više delova i komplikovaniji su za gradnju. Kod LEGO Juniors setova izazov svakako postoji, ali su ipak veličina delova kompleta i težina sklapanja prilagođeni motorici dece uzrasta od 4. do 7. godine. 

Ukoliko tražite idealan poklon za neko dete ovog uzrasta - ne oklevajte. Kupovinom Lego Juniors seta napravićete pravi izbor. Ovi Lego setovi biće sjajan poklon, ali i zabava za mališane svakog narednog dana . Jer ovo je igračka koja nikada ne dosadi i svaki put donosi inspiraciju za novu igru - u društvu ili samostalno.

Najveći broj setova je podjednako će biti interesantan i dečacima i devojčicama.. Setovi su dovoljno interesantni i sami po sebi, ali je sigurno da će kombinovanje raznih LEGO Juniors setova doneti poseban nivo zabave.

Setovi LEGO Juniors-a

Deca će uz pomoć LEGO Juniors setova moći da osete karnevalsko uzbuđenje uz LEGO JUNIORS BUZZ AND WOODY S CARNIVAL MANIA set ili će se uz LEGO JUNIORS CITY CENTRAL AIRPORT set obreti na sopstvenom aerodromu ili provozati u mlaznjaku kao pilot aviona.

Ukoliko su više raspoložena za priče o superherojima, onda je za njih idealan set LEGO JUNIORS ELASTIGIRL S ROOFTOP PURSUIT, uz pomoć koga u sopstvenom helikopteru mogu pomoći Elastigirl da spase grad.

LEGO JUNIORS THE GREAT HOME ESCAPE set je od onih uz koje će vaši mališani moći da budu superjunaci koji u specijalnom odelu spasavaju svoju kuću.

Uz LEGO JUNIORS UNDERMINER BANK HEIST set mogu da odbrane trezor, dok će sa LEGO JUNIORS WOODY RC na najlakši način započeti svoje graditeljske poduhvate.

Kako da poručite željeni set?

Putem sajta dexi.co.rs najpre ćete napraviti dobar izbor jednog ili više setova. Na ovaj način ćete u par klikova uštedeti vreme koje biste potrošili na višečasovno traganje za željenom  igračkom u prodavnicama. Prvo odaberete set, stavite ga u korpu i kada odaberete sve što ste želeli završite sa kupovinom. Od odabira artikla do konačne kupovine deli vas nekoliko lakih koraka i ukoliko ostavite osnovne podatke potrebne za slanje LEGO Juniors seta na kućnu adresu, odabrani set je u vašem domu u najkraćem roku.