Plastelin, glina i masa za modelovanje
po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
Lista: Ne postoji mogućnost biranja
0 proizvoda

Ne postoji mogućnost biranja

Asortimanski proizvod za koji ne postoji mogućnost biranja, isti Vam stiže na adresu po slučajnom izboru!

 

Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Plastelin i glina za modelovanje kao stvoreni su da probude male umetnike u vašim mališanima!

Glatka i meka tekstura, zanimljive boje i ogroman potencijal za iskazivanje kreativnosti čine plastelin, glinu i mase za oblikovanje sjajnim igračkama koje će satima držati pažnju mališana u kreativnoj igri.

Prepustite detetu da otkrije potpuno nov svet u kome može da stvori sve što zamisli, pa i više od toga. Može praviti životinje, predmete, biljke, sastojke za omiljena jela, nakit, instrumente, nameštaj za omiljene igračke i mnogo toga još. Granice su tamo dokle doseže mašta.

Prijatan osećaj oblikovanja i mešanja različitih materijala, aktiviraće im čula i razviti moć percepcije. Kombinovanje različitih elemenata, ideje koje nije uvek lako ostvariti samo će pomerati granice svakodnevne igre i učiniti ih ponosnim na svoja postignuća.

Uz plastelin i mase za modelovanje igra ne prestaje.

Sjajna stvar je i što se plastelin, kao i određene vrste glina i mase za modelovanje, mogu lako vratiti u prvobitno stanje i igra može krenuti ispočetka, koliko god puta da je to potrebno.

Pomoću plastelina deca mogu predstaviti svoje shvatanje različitih pojava, procesa i odnosa u prirodi, pričama koje im čitate ili slično. Mogu iskazati svoju kreativnost dok uživaju u dodiru masa različite teksture i konzistencije. Moraju da sa posebnom pažnjom i precizno dozirati pritisak i način pokretanja kako bi uspešno kreirali predmet iz mašte. Na taj način vežbaju strpljenje, učenje na svojim greškama i postupnost koja dovodi do uspešnog rezultata.

Ovo razvija finu motoriku, sposobnost zaključivanja i mnoge druge stvari koje će najmlađima služiti doživotno. Pritom, ukrasi i figurice od plastelina ili neke druge mase za modelovanje, mogu poslužiti kao sjajan poklon, dekoracija u domu ili kao draga uspomena.