Putni dodaci

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
6 proizvoda
Pročitajte

Putni dodaci

Kada vam dete po prvi put ode na vikend kod deke i bake ili krene na svoju prvu rekreativnu nastavu spiskovi i planiranje šta sve treba da se ponese na put se prave nedeljama unapred. Od garderobe, toplije i laganije, preko obuće do svih onih drugih putnih dodataka bez koji ne možemo da zamislimo da dete pošaljemo na bilo kakav put.

Dečiji putni dodaci za sve vrste putovanja

Bilo da vaš mališan sam kreće na put ili planirate neko zajedničko putovanje, neophodno će  biti da ponese određene stvari. U Dexy Co kids radnjama kao i u ponudi sajta dexy.co.rs možete pronaći pregršt dodataka za putovanje, u zavsnosti o kakvom se putovanju radi. Ukoliko se radi o jednodnevnom izletu sa vrtićkom grupom ili o jednodnevnom izletu u otganizaciji škole putni dodatak bez koda dete ne bi smelo da kreće je jedan dobro obezbeđen novčanik ili torbica oko struka dimenzija prilagođenih detetu koje je nosi. Tu mogu da stanu: novac, telefon, notes ili manja sveska i olovka ukoliko dete poželi da uhvati belešku i napravi svoju uspomenu i zapisa sa jednodnevnog školskog izleta.

Ukoliko se radi o putovanju koje podrazumeva vikend kod bake i deke od putnih dodataka verovatno detetu neće trebati ništa, jer baka i deka spremno čekaju svoje drage unuke i već su unapred sve veoma pažljivo obezbedili. No zasvaki sličaj treba detetu spakovati neseser koji će sadržati sredstva lične higijene. Tu svakako spadaju: četkica za zube, pasta za zube sa omiljenim ukusom, mali peškitić, sapun spakovan u kutiji, češalj. No, iako nešto zaboravite, bake i deke će se pobrinuti da njihovim najmilijim gostima ništa ne nedostaje i da im vikend kod njih ostane u najdražem sećanju.

Potpuno je druga priča ako dete šaljete na rekreatvnu nastavu, ekskurziju, sportski kamp ili na jednonedeljne ili dvonedeljne pripreme sa klubom. Ono tada mora da bude opremljeno u potpunosti jer neće biti nikoga da mu nadomesti ono što spada u ličnu higijenu ili prvu pomoć. Iz tog razloganajbolje je pred put napraviti spisak stvari koje bi trebale da se spakuju u vidu osnovnih putnih dodataka i potrepština. Obezbedite vašem mališanu jedan neseser, novčanik, torbicu oko struka, putnu torbu ili kofer. Oni će poslužiti da na vreme i bez žurbe spakujete svoje dete i potrudite se da mu ništa od putnih dodataka ne nedostaje.

Nikad jednostavnija kupovina

Nemate vremena da svratite do naših radnji? Nema problema. Za vas smo obezbedili i mogućnost kupovine preko interneta. . Dovoljno je da na sajtu dexy.co.rs odaberete željeni putni dodatak. Odabran proizvod dodajte u improvizovanu korpu koju će te naći u gornjem desnom uglu. Nakon toga ostavljate  svoje podatke koji se tiču same dostave  i birate način plaćanja. Kada potvrdite svoju narudžbinu  kupovina je obavljena. Proces kupovine kako bilo kog putnog dodatka ili bilo čega drugog iz asortimana našeg  sajta možete obaviti kroz nekoliko jednostavnih poteza. Ukoliko nemate pristup internetu, celokupnu našu ponudu možete naručiti i telefonom na broj 011/ 715-98-40. Za sve dodatne informacije možete stupiti u kontakt  i putem imejl-adrese: online@dexy.co.rs.