Rođendanski program

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
festa
2 proizvoda
Pročitajte

Rođendanski program

 

Rođendanska slavlja za decu predstavljaju veliki događaj. To je njihov dan, dan kada su oni najvažniji na svetu. Dan kada je sva pažnja usmerena na njih, dan kada dobijaju toliko željene poklone. Na rođendane nisu imuni ni oni nešto stariji. Svi vole poklone i svi vole slavlja.

Kada je proslava rođendana u pitanju ona treba da bude svečana, dobro isplanirana obogaćena detaljima koje slavljenik ili slavljenica voli.

 

 

Zamisli želju i duni svoju svećicu

 

Trenutak koji svi na našem, ali i rođendanu nama drage osobe sa nestrpljenjem očekujemo je duvanje rođendanskih svećica. Zažmurimo, zamislimo želju i oduvamo svećice. Broj svećia na torti najčešće označava broj godina koji slavljenik puni. No sve je popularnije da na torti stoji samo jedna svećica za tortu, nešto većih dimenzija koja svojim oblikom najčešće simbolizuje broj godina koji slavljenik puni. Na sajtu dexy.co.rs, ali i u prodajnim objektima Dexy co kids možete pronaći svećice za tortu sa najrazličitijim motivima. Ljubitelji Diznijevih junaka, Mikija i Mini Maus, Vinija mede, mogu da odaberu da li žele rođendanske svećice u obliku broja ili žele da svaka svećica simbolizuje po jednu godinu života. Rođendanske svećice u obliku balona mogu da budu veoma na torti koja za svoju rođendansku temu ima zabavni park. Može se postaviti samo jedna, a ukoliko slavljenik to poželi, svaka svećica za tortu u obliku balona može da simbolizuje jednu napunjenu godinu života. Tu su i rođendanske svećice za jubileje i jubilarne rođendane kao što su osamnaesti rođendani, kojima se posebno posvećuje pažnja.

 

 

Odaberite temu svog rođendana

 

Tematski rođendani su među današnjom decom sve popularniji. Proslava rođendana sa određenom temom se posebno i unapred najavi tako da gosti mogu da dođu pripremljeni. Nije retko da slavljenik zamoli da gosti budu maskirani, inspirisani temom rođendanskog slavlja. Da bi tematsko slavlje bilo upotpunjeno tu su i rođendanske čaše, tanjiri, rođendanske kape, salvete sa istom temom.

Za one prve rođendane najčešće su roditelji ti koji biraju teme. Takve rođendanske proslave često budu inspirisane motivima životinja, sporta, bajki, svemira ili slično. Kada dete malo poraste i krene da se druži sa decom i gleda televiziju inspiracije za motive pronalaziće upravo u omiljenim crtanim filmovima. Neko će želeti da mu rođendan bude kao scena iz Patrolnih Šapa, a sam će poželeti da bude Maršal, Čejs, Skaj. Tako će i čaše i tanjirići, kape, salvete morati da budu u motivima Patrolnih Šapa. Skooby Do je crtani koji se ekranizovan vratio među ljubitelje misterije. Ukoliko slavljenik poželi da tema rođendana bude baš ovaj crtani film u našim radnjama Dexy co kids kao i na sajtu dexy.co.rs mogu se pronaći rođendanski tanjirići, čaše, rođendanske kape inspirisane baš ovim motivima. Za male princeze uvek je popularna tema Frozen sa likovima glavnih aktera priče, Elzom i Anom. Star Wars serijal je, takođe, veoma popularan pa rođendanske kape, tanjirići i rođendanske čaše možemo da ponudimo u više kombinacija likova ovog serijala.

 

 

Baloni su tu i rođendan može da počne

 

Rođendansko slavlje nipošto ne sme da prođe bez balona. Bilo da su punjeni običnim vazduhom ili helijumom predstavljaju odličnu dekoraciju prostora u kome se slavi rođendan. Najrazličitijih boja, veličina pa i oblika baloni često gostima predstavljaju i suvenire koje ponesu sa rođendanskog slavlja kao uspomenu na dobru zabavu. Ukoliko želite da tematski uklopite i balone u Dexy co kids radnjama i na sajtu dexy.co.rs možete pronaći i naručiti rođendanske balone kao i pumpe za naduvavanje balona. Mini Baloni Foil 3D punjeni, za najmlađe, sa motivima i likovima iz popularnih Diznijevih crtaća kao što su Frozen, Mini i Miki, Munja, kao i Pepe Prase, Patrolne Šape  i ostalih odlična su opcija za dekoraciju slatkog stola ili rođendanskog stola na kome će se služiti posluženje deci. Kada se naduvaju Unika Fantasy dugi baloni koji u setu sadrže 24 komada najrazličitijih boja biće lepa dekoracija, ali i odlična zabava deci ukoliko požele da od balona naprave macu ili kucu ili cvet. A biće i divna uspomena sa rođendanske proslave druga ili drugarice koju će dugo pamtiti.

Balončići od sapunice koji mogu da se  hvataju rukama na otvorenom prostoru uvek su odlična zabava za sve uzraste na rođendanima. Samo umočite štapić u tečnost i zamahnite njime, balončići  će se napraviti sami. A onda zabava može da počne.