Tramboline

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
4 proizvoda
Pročitajte
Tramboline - zabava za decu

Tramboline za skakanje su savršen dodatak koje će svako dvorište ili baštu pretvoriti u pravu oazu za zabavu!

 

Čvrste, stabilne konstrukcije, postojane zaštitne mreže i različite dimenzije trambolina pogodne su za skakače različitih težina. Istražite sjajan izbor i unesite dodatnu zabavu u svoje dvorište.

Tramboline kao odličan način za uživanje u igri

Otkrijte novu dimenziju zabave na otvorenom uz sjajne tramboline. Kvalitetne i izdržljive, ove igračke za skakanje doneće sate i sate kvalitetne zabave na otvorenom u kojoj će mališani uživati.

 

Pored zabave, tramboline omogućavaju vežbanje ravnoteže, poboljšavaju koordinaciju pokreta i utiču na pravilan rast i razvoj dece različitih uzrasta. Igra u pokretu koja stimuliše potrebne centre za razvoj bitnih veština, kretanje koje pozitivno utiče na držanje i kondiciju, pružiće mališanima, ali i roditeljima savršen način da spoje lepo i korisno.

 

Deca će satima uživati u skakanju i istraživanju novih pokreta, tako da će ekrani biti manje u fokusu. Tramboline donose zabavu po meri mališana kojoj neće odoleti!

 

U skladu sa uzrastom deteta ili sa veličinom prostora, odaberite odgovarajuće dimenzije i postavite ovu novu omiljenu spravu na mesto gde će se najbolje uklopiti i omogućiti vam da imate svog mališana na oku dok uživate u svom kutku na otvorenom.

 

Dexy Co vam donosi odličan izbor kvalitetnih trambolina na jednom mestu. Istražite dimenzije i ostale karakteristike i odaberite najbolju trambolinu za svoje dvorište. Pripremite se na uživanje u satima zabavne igre koja predstavlja odličnu aktivnost za svako dete.