Lutke

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Sale
11 proizvoda
Pročitajte

 

Fantastične lutke za devojčice koje će im izmamiti osmehe na lica čekaju vas u Dexy Co asortimanu. 

Istražite sjajan izbor u kom ćete pronaći najpopularnije lutke za decu koje će omogućiti pregršt igre i zabave najmlađima, ali i malo starijoj deci.

 

Lutke o kojima mašta svako dete

Lutke su sa razlogom jedne od najpopularnijih igračaka, posebno među devojčicama. Ove tradicionalno omiljene igračke tokom vremena su poprimile mnoge dodatne funkcije i mogućnosti, ali ljubav i privrženost deteta prema omiljenoj lutki ne jenjava. 

Od klasičnih modela kao što su velike bebe ili Barbie lutke, pa sve do najnovijih među kojima možete pronaći lutke sirene, lutke koje govore, plaču ili imaju i dodatne funkcije - odličan izbor na jednom mestu čeka vas u Deksiku.

 

Bebe lutke o kojima je pravo zadovoljstvo brinuti

Kao omiljene mnogim devojčicama izdvajaju se upravo lutke bebe koje im omogućavaju da uživaju u fantastičnoj igri na više načina. 

Odlične Baby Born lutke ili modeli nekog drugog brenda oduševiće svako dete, bilo da se radi o bebi koji dolazi sa dodacima kao što su noša, flašica, pribor za kupanje ili o drugom modelu. Pronađite lutku u haljinici ili nekoj drugoj opremi ili onu koja je osmišljena kao bebina starija sestra. 

Uz veliki izbor vrsta, opreme za lutke koja uz njih dolazi, kao i funkcija poput govora, imitacije određenih fizioloških procesa, kao što su spavanje ili mokrenje na nošu ili u pelenu, sa lakoćom ćete pronaći lutke za decu koje su kao stvorene za vašeg mališana. 

Bilo da je u pitanju starije ili mlađe dete, oduševljenje sigurno neće izostati.

 

Cry babies lutke koje plaču - omiljene moderne verzije bebe

Lutke plačljivice, poznate i kao Cry Babies, osvojile su srca roditelja i dece na prvi pogled.

Obučene u odelca koja ih čine još slađima i uz zanimljivu funkciju da im se kada plaču niz obraze slivaju suze, lutke plačljivice jedan su od prvih izbora za decu različitih uzrasta.

Pored plakanja, ove lutke mogu proizvoditi i određene zvuke, tako da zvuče kao prave bebe, a cucle su tu da ih umire kada je to potrebno.

Dostupne su u različitim kolekcijama, a zajedičko za ove lutke jeste da su omiljene među decom i da donose sjajnu zabavu, bilo da se dete igra samostalno ili sa drugarima koji takođe imaju svoj primerak iz Cry babies edicije.

 

Barbie lutke kao vanvremenske igračke

Klasik čija popularnost ne prestaje, Barbie lutke su i danas među omiljenima po kriterijumima mnogih mališana. 

Barbie može biti princeza, balerina, zubar, veterinar, astronaut… Baš sve što naumi i odlični Barbie setovi su tu da ožive svaku mogućnost. Visoko kvalitetne, zanimljive i opremljene odličnim dodacima, popularne barbike su odličan izbor koji donosi sjajnu igru i zabavu. 

Možete pronaći samostalne modele, setove, Barbie kućice, Kena ili razne dodatke koji će igru učiniti još sadržajnijom, a celokupan utisak igranja Barbie lutkama neponovljivim doživljajem. 

Pored navedenih, u Deksiku vas čekaju i Frozen lutke, Disney princeze, Bratz lutke, kao i mnoge druge lutke za decu koje će vaši mališani obožavati.