Voštane bojice i krede

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Prikažite više
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
36 proizvoda
Pročitajte

Voštane bojice i krede u boji - Sjajna ponuda različitih setova 

 

 

Dobrodošli na mesto gde vas očekuje naša velika šarena kolekcija - voštane bojice i krede za sve vaše male umetnike, koji će uživati u crtanju i bojenju u školi, ali i kod kuće.

Crtanje, bojenje crteža, bojenje zanimljivih bojanki, sve to su aktivnosti uz koje vaše dete raste, stiče znanja, veštine i razvija motoriku bojeći one fine detalje bez prelaska linije i vežbajući istrajnost. Pored drvenih bojica i flomastera, nekima će posebno biti zanimljive voštane bojice koje će svojom jedinstvenošću oduševiti decu. Zgodne su jer ne ostavljaju trag po rukama i odeći, pa su odlično rešenje i za mlađe mališane koji vole da šaraju i tek uče da crtaju. Takođe, voštane boje mogu biti nalik olovkama, sa plastičnim okvirom čijim okretanjem se grafit može uvući i izvući, što je veoma praktično da ne dođe do lomljenja.

 

Bilo da želite da odaberete neki od setova za vaše klince i klinceze ili kupujete za poklon nekom dragom mališanu, DexyCo vam nudi sjajan izbor raznovrsnih voštanih i uljanih bojica, kao i kreda, savršenih za svu decu.

Ukoliko vole da pišu po tabli i betonu, tu je odličan izbor belih kreda i kreda u boji uz koje će crteži na betonskim podlogama ili tabli biti prava umetnička dela. Očekuju vas različite vrste setova, onih sa manjim i većim brojem boja, setovi sa tanjim ili debljim, takozvanim jumbo kredama, setovi čije su krede spakovane u kutiju ili u koficu - svaki od njih može biti super za decu ako znate da vole da crtaju njima. Istražite šta vas očekuje u našoj ponudi, odaberite neki od setova i iznenadite mališane voštanim bojicama ili kredama u boji sa kojima će crtanje i bojenje u školi, ali i u slobodno vreme, biti još zabavnije.