Zarezači

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Prikažite više
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
30 proizvoda
Pročitajte

 

Kvalitetni zarezači - Neizostavan pribor svih školaraca

 

Da vaši mališani uvek imaju spremne naoštrene olovke i drvene bojice za uredno i lepo pisanje, crtanje i bojenje, tu je naša sjajna ponuda zarezača.

Kao deo školskog pribora bez koga se ne može, rezači predstavljaju važnu stavku u pernici svakog školarca.

U situacijama kada se odlučite za punu pernicu, nećete morati da brinete, jer rezač, kao i ostatak pribora, dolazi zajedno sa pernicom. Ipak, ako kupujete rezač pojedinačno, danas vam je na raspolaganju zaista veliki izbor odličnih modela, uz koje će olovke i bojice uvek biti spremne za korišćenje.

Zanimljivo je spomenuti da pored klasičnih modela, postoje oni koji imaju dva otvora - neki ih zovu i dupli rezači i oni najčešće imaju jedan otvor namenjen za normalnu debljinu olovke ili bojice i onaj drugi, za jumbo, tj. deblje olovke.

 

Posebno praktični su zarezači sa, takozvanom, kanticom ili kontejnerom za skladištenje otpada, uz koji klinci neće morati da idu do kante za svako rezanje. Pored toga, izuzetno popularni su i modeli sa gumicom, te ćete kupovinom ovakvog modela vaše klince opremiti i gumicom za brisanje i rezačem u isto vreme.

Kao savršen model za kod kuće, tu je i veliki stoni zarezač, koji je namenjen da bude uvek na stolu vašeg školarca, uvek pri ruci, i kada se rade domaći zadaci i kada se crta i boji u slobodno vreme. Ovakvi modeli imaju prostor za otpad, a često i ručicu čijim okretanjem se olovka reže, što je klincima posebno zanimljivo.

Važno je da decu naučite da je spreman pribor i zarezana olovka osnova lepog, urednog i pravilnog pisanja, što i sam rukopis čini čitljivijim i lepšim. Zato je važno da pri sebi uvek imaju i dobar rezač, kao i drugi kvalitetan školski pribor uz koje će sve predškolske, školske, ali i vanškolske obaveze i aktivnosti biti jednostavnije.