Tricikli

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
23 proizvoda
Pročitajte
Tricikli za decu koje će klinci jednostavno obožavati

Upotpunite vozni park vaših mališana jednim praktičnim trotočkašem uz koji će sve biti zanimljivije.

 

Tricikli se mogu voziti u zatvorenom prostoru, mada je radijus kretanja dosta ograničen, ali i napolju, gde će klinci i klinceze moći da osete sve čari udobne i stabilne vožnje. Bilo da izlazite u svoje dvorište, u park ili na igralište, mališani će uživati u vožnji i kretanju, a ukoliko su oni početnici, pružite im podršku, budite uz njih, pokažite im kako da se kreću, okreću pedale, na koji način da skrenu i sve što im može biti važno da se osećaju bezbedno i da lako savladaju nove veštine.

 

Sjajni tricikli su savršeni za decu koja još uvek ne znaju da voze bicikl, te im je stabilnost ovog vozila na tri točka idealna za oslobađanje, ali i za sve one koji se tek osamostaljuju da sede na vozilu igrački i da upravljaju njime.

 

Kada birate tricikl za svoje mališane, obratite pažnju na to koje su vaše potrebe ili potrebe dece, za koji su uzrast određeni modeli namenjeni, koja im je nosivost, te će i sam odabir biti odgovarajući.

 

Zanimljivo je spomenuti i tricikl kolica modele koji će, bez sumnje, svim roditeljima olakšati prve godine sa mališanima.

 

Mnogi od ovakvih modela se mogu koristiti za decu starosti od nekoliko meseci, pa sve do uzrasta od nekoliko godina, jer nude udobnost i praktičnost na više nivoa. Karakteristike se mogu razlikovati od modela do modela, a neki od njih imaju podesivi naslon, te dete u njemu može i spavati, imaju tendu kao zaštitu od sunca i kiše, posebne delove i pregrade za držanje različitih potrepština za decu, a kod nekih se može i podešavati ručka za upravljanje triciklom.

 

Istražite celokupnu DexyCo ponudu tricikli i pronađite model koji će biti najbolji za vaše mališane.