Blog

Pročitajte aktuelnosti i ostale zanimljivosti na našem blogu

Okaidi odeća–Uskoro u Deksiku!
10.
Jun
Blog
Imamo sjajne vesti - Uskoro stižemo u Deksiko! Sa velikim uzbuđenjem vam najavljujemo da u Deksiko prodavnice i online shop uskoro stiže brend koji je sinonim za kvalitet, udobnost i stil – Okaidi! Ovaj poznati francuski brend dečije odeće donosi najnovije kolekcije koje će obradovati i najmlađe i njihove roditelje.
Dečiji automobili na akumulator – savršena igračka za male avanturiste
21.
May
Blog
Sećate li se uzbuđenja kada ste dobili svoj prvi bicikl ili kolica na pedale? Sada zamislite kako se osećaju vaši mališani kada dobiju svoj prvi automobil na akumulator! Ove moderne igračke nisu samo minijaturne verzije pravih automobila, već su i simbol slobode i avanture za naše najmlađe. U nastavku ćemo istražiti zašto su dečiji automobili na akumulator postali jedan od najpoželjnijih poklona za decu i kako mogu obogatiti detinjstvo vaših mališana.
Kako odabrati najbolji model automobila na akumulator za dete?
20.
May
Blog
Ukoliko se odlučite da svom mališanu za rođendan ili Novu godinu poklonite automobil na akumulator, odabir ova vrste igračke može biti uzbudljiv, ali i izazovan zadatak. Sa toliko različitih modela, funkcija i opcija na tržištu, važno je znati na šta treba obratiti pažnju kako biste izabrali najbolje vozilo koje će odgovarati potrebama i željama vašeg mališana. Evo nekoliko ključnih faktora koje treba uzeti u obzir pri kupovini električnog automobila za dete.
Održavanje dečijeg automobila na akumulator
19.
May
Blog
Kupovina dečijeg automobila na akumulator može biti izvor velike radosti za vaše dete, ali kako bi ovo vozilo trajalo i pružalo sigurnu i bezbednu razonodu vašem mališanu važno je pravilno ga održavati. U narednim redovima pozabavićemo se detaljnim uputstvima i preporukama koje se tiču održavanja dečijeg automobila na akumulator kako biste osigurali njegovu dugovečnost i pouzdanost.
Zašto deca vole tobogane
16.
May
Blog
Po prirodi deca su neustrašiva i žude za uzbuđenjima. U svetu punom pravila koja se tiči sigurnosti i bezbednosti tobogan predstavlja mesto na kome dete doživljava neograničeni nalet adrenalina.
Zašto deci ne treba braniti da se penju uz tobogan?
15.
May
Blog
I dok je većina roditelja navikla da gleda svoje mališane kako se spuštaju niz tobogan ima i onih koji puštaju svoju decu da se penju na tobogan na delu na kome je predvođeno spuštanje.