Dexyco knjige, riznica znanja za vaše mališane

Dobrodošli u veliku Dexyco oazu najzanimljivijih priča, raznovrsnih znanja i sjajne zabave!

 

Da li znate da našu zbirku do sada čini čak 150 izdanja namenjenih deci različitih uzrasta?

 

Sa misijom da najmlađima otkrijemo svu magiju čitanja, podstaknemo razmišljanje, razvoj mašte i kreativnosti od najranijih godina, kao i razvijanje ljubavi prema čitanju i učenju, od 2020. godine smo posvećeni kreiranju naše kolekcije zanimljivih i edukativnih naslova u kojima će klinci i klinceze uživati baš svaki dan.

Priuštite najmlađima najlepše trenutke učenja kroz zabavu i otkrivanje sveta koji ih okružuje uz knjige Dexyco izdavaštva!

 

 

Knjige za srećno detinjstvo koje se čuvaju i pamte

 

Bilo da želite da obogatite bebi biblioteku, opremite mališane bojankama, interesantnim zvučnim knjigama ili knjigama za decu koja već samostalno čitaju, Dexyco vam nudi sjajan izbor u okviru koga ćete pronaći naslove koje inspirišu i uče dobrim navikama.

 

Interaktivne knjige namenjene najmlađim čitaocima, za prve reči, brojeve i slova; interesantne priče za mališane koji su spremni da istražuju; nezaboravne pustolovine omiljenih heroja za maštovite detektive; edukativne priče savršene za sve predškolce i školarce.

 

Istražite šta vas sve čeka u Dexyco asortimanu i iznenadite vaše, ili vama drage mališane, zanimljivim i uzbudljivim knjigama, pričama ili slikovnicama uz koje će odrastanje biti lepše, a sticanje novih znanja prava zabava i uživanje.

Kako doći do svog primerka Dexyco knjige?

Kompletnu ponudu Dexyco izdanja možete pronaći u svim Dexyco maloprodajnim objektima kao i online na www.dexy.co.rs